57

аз

преди 3 месеца

Бабо Маро, това разпределение си замина окончателно с любимият ти бай Тошо и с младостта ти и няма да се върне нивга вече.

56

аз

преди 3 месеца

ДО ГЪДЮ. Държавата може да ги озапти само с европейски заплати да останат тук. И по никакъв друг начин.

55

баба мара

преди 3 месеца

всички с двоино гражданство до 10 поколение ще се изучат у нас и после кои откъде еи каква ни е ползата от цялата работа никаква пак няма да имаме доктори и аптекив провинцията навремето всички които завършваха висше образование задължително3 години по разпределение в страната да се очукат на местна почва и едва тогава дамислят за големия град или чужбина категорично съм против отпадането на таксите

54

Гений

преди 3 месеца

КНСБ коментира. А не коментира ли Любослав Костов От КНСБ, който работи и в УНСС, а шеф му е ректора на УНСС? Защото няма как да прибират високите такси от магистрите и докторантите и да си оправят заплатите!

53

Анонимен

преди 3 месеца

То и да има и да няма такси, ако вътре в университета е 6ардак, каква полза? От едната крайност през социализма скочихме на другата - гет0 университет. 90% от публикациите правени в България за нищо не стават - едно безумна харчене на пари за литературно-лобистка наука. Под лобистка имам предвид кой на кой е човек, за да може да бълва глупости безчет.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Най-накрая някой здравомислещ.

51

Отличник Капиталист

преди 3 месеца

Таксите били ниски заявило едно от компоста на кнсб при все ,че в жалкото си съществуване на фекалоотделящи същите *** търеи и *** един собствен лев не е произвела или изработила с труд и само искаиса искааа и краде вносчици от чистия доход на хората. Хора -имате пълнотоправо да спрете да плащате на компоста и да не храните туморите нз БКП

50

Отличник Капиталист

преди 3 месеца

Че кой пита л-йометите от КНСБ или Подкрепа простакешата от Шекера маалъта Ваньо със сините венци.Да си правят анализи един друг

49

Анонимен

преди 3 месеца

АЕ ГА ТИ СИНДИКАТА....

48

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Конкуренция е да плащаш повече от другите и няма нужда от универ ситет а с часни уроци. Или в НС Пеевски плаща повече на ДПС и става прежедател. Н емаш ли пари край до тука си.

47

вуз_аджия

преди 3 месеца

как ниски бе ? много са високи , чудиме се за учене ли да ги даваме или за чалготека ,,,, и още нещо .

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен А немасовите са по 10 бона ако искаш да учиш каквото не се нрави на чорбажиите.

45

КНСБ

преди 3 месеца

Требва да плащат за испита. Не става по друг начин.

44

mazen

преди 3 месеца

Каква е работата на КНСБ или там каквито и мизерници да са, да се бърка в образованието?

43

Анонимен

преди 3 месеца

Масовите такси са между 300 и 450 лева на семестър. Смешно е да се премахват!

42

ГЪДЮ

преди 3 месеца

Таксите трябва да са еднакви за всички студенти от дадена специалност и факултет.Какво означава "Държ.поръчка",щом след завършването на студентите държавата не може да ги озапти да останат тук?!Какво му е държавното на такъв подход?Освен това е официално призната дискриминация по признак "такси"-за едни са ниски за други не .Държавата трябва да осигури РАВЕН СТАРТ за всеки студент и вече като се дипломират всеки да си намери мястото в живота съобразно успех,способности и прочие.

41

За проверка

преди 3 месеца

Да се проверят къде отиват парите от събиран членски внос от синдикатите! И тези, които се изказват против премахване на таксите да покажат доходите си! И преподавателите, които плащат членски внос да се замислят - защо го плащат и какво получават като придобивки. Аман от самодоволни богаташи, които показват уж някаква загриженост, а то загриженост за собственото си забогатяване.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Хахаха! О не! Отпадането на таксите щяло да заличи конкуренцията във ВУЗ... конкуренцията във ВУЗ трябва да е на база знания, преподаване, образование и реализация, а не на база ниски такси срещу диплома без знания.

39

В

преди 3 месеца

Австрия беж художествената, цялото висше е безплатно.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Ниски са за тия от КНСБ , които са се ояли. Пълно е с млади хора, които не учат, защото родителите им нямат пари. А то са квартири, транспорт, храна и прочеее. КНСБ какви са им заплатите да ги питам. Цялата злоба е и без това корумпираните даскаля и професори да гълтат и лапат повече. Ама те лапат нон стоп от богаташките калинки и им продават дипломи без на един изпит или лекция да са ходили. После се раждат такива като Пеевски. Никой никога никъде не го у виждал, но свинкята се прови на интерес