8

баба мара

преди 3 месеца

къде са бълг картофи защо внасяме фуражни от запада къде е бълг лук и чесън акупуваме китаиски по 10 лв за кг 5 лв за турски червени чушки които изгниват настаина темп

7

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделският министър няма вина. Разграбването на обработваемата земя и закупуването й на фиктивни ненормално ниски цени стана с пик през 2012-16 г. , когато купувачи,близки до властта, закупуваха на официална цена по 120-125 лв/дка земя 2-а и 3-а категория при търговска цена 700-800 лв/дка. При опит да се посочат тези своеволия на купувачите РП,РС, ОкП,ОС,ИкП на ОДМВР заставаха зад близки до властта и дори служители от ГДНП, служба 'Борба с икон.престъпления' играеха комбина с купувачите.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Най-после се разбра, че имаме и градинари в България. Само за зърнопроизводители се говори. Хайде да хапнем скоро български плодове и зеленчуци.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Най големия зърнат .- фараон бе Йосиф Кобсо н . Държеше площите от Балчик до Плевен. Та тоя олигарх певец на съветски патриотични песни. Бе поставено лице от р. Посолство Чрез горивата на Лукойл и български клакьори в земеделието изнасяха продукцията за Русия 2000- 2012г. За България остана сламата . Всичко това се правеше пред очите на най различни министри. Но и той си замина. И след него пак същото.

4

Аха

преди 3 месеца

А какво прави градинарят на Рашков, добре ли е ?

3

карачанаков

преди 3 месеца

Сега ний рибарите и ний сме недоволни откак Киро тръгна да обикаля язовирите дали са пълни или празни рибата нище дъ кълве,затуй искаме уставкътъ на Киро и правителството му.Ходим по реките и язовирите харчим пари за гориво,за едене и пиене ,за корди и кукички,за стръв и захранки и накрая нищо.Затуй ша блокираме водоемите докато не ни се платят разходите.

2

Анонимен

преди 3 месеца

абе какой туй нещу - няма само зърнарите да опъват субсидиите и да ги подпомагат. 18-сти Майбах купува Жора Пшеницата, а Малката Царевица е на следващ последен модел БМВ

1

Гaля

преди 3 месеца

Aми тъй e, нe cтe cъrлacyвaни c nocoлcтвoтo!