19

Анонимен

преди 4 месеца

НА НАШИТЕ ИМ ПРЕЧАТ ВСИЧКИ! ТУРЦИ И МАКЕДОНЦИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЕВТИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ !НАШИТЕ ЧАКАХА СЛЪНЧОГЛЕДА И ПШЕНИЦА ДА ПОСКЪПНАТ НА БОРСАТА! ДА ДА АМА НЕ!КОЛКО ПЛАЩАТ В ГЕРМАНИЯ АРЕНДА НА ЗЕМЯТА И КОЛКО ПЛАЩАТ НАШИТЕ!ГОРИВАТА СЪС СОБСИДИЯ!ЛЕСНО СЕ ГЛЕДА ЖИТО НЕ Е КАТО ДОМАТИТЕ!НООО ЗЪРНАРИТЕ СА БОГАТИ И МОГАТ ДА ИЗБИВАТ РЪЦЕ НА ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Д 17Защо продължава да се внася радиоактивната украинска пшеница, какво ядат децата ни!?/////Нищо не внася, а когато се внасяше беше символично.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Защо продължава да се внася радиоактивната украинска пшеница, какво ядат децата ни!?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Нека продължат с протестите, но да са радикални. Не да водят преговори, а направо с техниката да влязат в Министерски Съвет при мишока Денков!

15

Анонимен

преди 4 месеца

хляба така и си остана с висока цена, зърнарите не трябва да получават субсидии, защото са достатъчно големи да си помагат сами, зеленчуко и плодо производството, био производството, пчелари, животновъдство, това са изчезващи сектори, розопроизводството трябва да е защитено, там има нужда от помощ

14

БАНко

преди 4 месеца

,, БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ - НАЙ ДОБРИТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ " !!!

13

До Бай Дрън

преди 4 месеца

Бай Дрън, я развии темата защо полските ябълки са по магазините ? Само не ми разправяй мохабета, че е от субсидии !

12

Мара-кеш

преди 4 месеца

Като гледам, какви трактори имат зърнарите ... това не е от закуски ! Е не може вечно печалбата да е 300-400% ! Вместо да купуват скъпи имоти в Флорида, да бяха развили и други дейности ! Например, преработка, животновъдство, търговска мрежа ...

11

Бай Дрън

преди 4 месеца

Номер 6, такава норма на печалба съществува в момента в Холандия. На един колега семейството ку е там доста време, ходи им на гости и разправя, защо цените са по-ниски. Магазинера му казва, защото не може да сложи по-голяма надценка. И тук искаха нещо подобно да направят,но такъв вой настана, такива "аргументи" полетяха из телевизиите, че набързо се отказаха.

10

До главанаците

преди 4 месеца

До всички главанаци, дето все Украйна им е виновна ! ЕС е 550 милиона човека, а Украйна е 40 милиона. 20% от територията е окупирана, много отрасли са разрушени от руските бомбандировки и успяват да произвеждат почти от всичко, макар и по-малко ! А на вас *** все нещо ви пречи !

9

Бай Дрън

преди 4 месеца

ЕС ни наложи да произвеждаме рапица и други непечеливши продукти като пшеница. Я вижте в Холандия как е, кое се субсидира. Погледнете и Унгария. Защо в тия страни не се субсидира пшеница и рапица, а се субсидират продукти с високи цени-домати, картофи, както и млечни продукти в Унгария. После ревем, че сме внасяли евтино унгарско мляко. Ами така ще е, докато не променим политиката относно субсидиите за рапица и пшеница!

8

Бай Дрън

преди 4 месеца

Абе номер 3, какво ни е виновна Украйна? Знаеш ли, че до 1989 тук бе пълно с овощни градини-ябълки. Къде са сега българските ябълки? Ще ти кажа-Кауфланд ни продава полски. Не случайно и Русия наложи санкции на полша относно ябълките и ония се чудеха къде да ги пробутат преди време. Това е само един пример, как ЕС държавите убиха нашето земеделие, а не Украйна или Русия.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Зърнарите се върнаха от Малдивите и започнаха протести

6

Анонимен

преди 4 месеца

Кило домати ти е 5-6 лева заради капитализма . ако беше соца , знаеш ли че можеха да са в затвора , защото имаше норма на печалба . Ама откуде да ги знете тези неща ? Запада беше фалирал и като видя индустрията , земеделието , здравеопазванети и тн , как бърно се развиха през соца и реши да го развали , защото не можеха да го постигнат в техните общества . Ще ви уврат главите , ама късно .

5

Анонимен

преди 4 месеца

Едно не мога да разбера . Значи кравите отделят вредни газове , а часните самолети и яхти на богаташите не отделят така ли ? Ей на това му се вика лицемерие .

4

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли първо да видите как пр. едно кило домати от борсата за 1,5-2лв стига до 5-6лв в магазина и на пазара? То е ясно, че най-малка печалба отива при производителите, а пешкира го обира крайния потребител.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Подкрепям земеделците , защото осигуряват хранителния суверенитет на държавата . Само си представете Украйна в ЕС , това е сигурен фалите на целия сектор във всички европейски държави . Наложената зелена сделка е една голяма манупулация и по скоро срещу нея трябва да е протеста , не толкова за пари , защото ако влезе зелената сделка , тези проблеми ще се задълбояат и става параграф 22

2

Zеленски V

преди 4 месеца

Чакат падишаха да им каже юруш.. в удобен за него момент, но засега зглобката слуша!

1

Бай Дрън

преди 4 месеца

Аха. Само който докажел загуби. Демек, който е успял с документната измама. И аче за Украйна не искаме доказателства-имат линснаряди, нямат ли.