13

Идйотите

преди 3 месеца

С какво се занимават,гледат джоба на българина и какво ще си купи.ТОВА САМО АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНКИ МОГАТ ДА ГО ИЗМИСЛЯТ!!!

12

до председателя на:

преди 3 месеца

НСИ...а измерихте ли си ОНАЯ работа,че нещо ми намирисва вашето изследване на АЛА-БАЛА и ГАБУРКАНЕ !!!

11

В

преди 3 месеца

След като според НСИ инфлацията от 2008 до 2022 е 60%, аз няма повече какво да кажа! Явно в НСИ се "изповядва" някаква друга математика!

10

7

преди 3 месеца

Казва , че вършат много работа , ама нахалост!Керванът си върви...!Една малка баничка тази сугрин струва 1.20 лв, а преди месец бе 0.80 лв!?Това КЗП-то не го ли вижда , че е пазарен произвол!?Няма държава вече казвам и аз!Безобразие!

9

???

преди 3 месеца

Включили уреди за здравословно хранене. Това какво е? Слагаш нездравословни продукти в уреда и той ги прави здравословни ли?

8

???

преди 3 месеца

Махнали са фотоапаратите. Това означава, че хората рязко са намалили туристическите пътувания в чужбина. Все пак със смартфон не можеш да направиш снимки с качеството на фотоапарат.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е ползата от тази статия? НСИ отчита големата свършена работа, и цените постепенно си се увеличават особено на хранителните уж наблюдавани стоки. Господа кошницата на хората е празна.

6

Минуващ

преди 3 месеца

"заплатата ми е същата като преди пандемията. . . само с приказки по тв не се променят нещата." Тоя па седнал пред тв да чака някой да му промени живота към по-добро, смятай! Кой чака? Държавата? Родителите? Жена му? Пълна пародия. . .

5

Анонимен

преди 3 месеца

Променя еи се мозъка !!! Народа спря да купува бо.клуци и чака да излязат българските плодове и зеленчуци

4

Зевс

преди 3 месеца

Едно време доцента по статистика ни учеше, че ако искаш да намалиш инфлацията просто в потребителската кошница заедно с хляба и млякото по 2 лева слагаш и едно пиано за 10 000 и всичко е точно. Тогава ми се струваше като виц, но се оказва, че е реално работещ у нас метод.

3

Анонимен

преди 3 месеца

До там ни докараха всички пари да ни отиват за едното ядене и топлото, чудно ми е как всички бизнеси на притискат модерната търговия да върнат нормалните цени и да се спрат със спекулата, в момента заради тях на нормалния човек не му остават пари за други и повечето бизнеси ще фалират!

2

Анонимен

преди 3 месеца

НСИ що не вземат да работят нещо, вместо да наблюдават аман от безделници в тая държава.

1

Анонимен

преди 3 месеца

заплатата ми е същата като преди пандемията (нищо че ни обясняват колко ни били скочили заплатите), цените са мин 100% нагоре, потреблението е нормално да е спаднало, а инддекса на инфлация висок, само с приказки по тв не се променят нещата