44

Анонимен

преди 3 месеца

Това е от 20 години и трае за 3-4 месеца, послес за 3-4 години бива забравяно. Искате еко дрехи - взимайте кожени дрехи за есента до пролетта. Хубавите якета изкарват по 25+ годии.

43

ьаьаьаьа

преди 3 месеца

Аз купувам фанелка за 5лв и дънки за 10лв и обувки за 20лв и съм ок 2-3 години. За храна давам толкова на ден колкото за 2-3 години за дрехи. И не ми е кеф, просто храната е скъпа. И няма пари за дрехи. Иначе с кеф бих си купил обувки за 5к и костюм за 8к. Ама храната трябва да е фрее

42

Анонимен

преди 3 месеца

Бавната мода ще спаси света, хахахаха.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Дрехите трябва да са от естествени материи за да няма проблем, синтетиката е лоша и за природа и за хора.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е че за АБСОЛЮТНО НИЩО извън техните си душички не ги интересува.Поколение егоисти и консуматори.

39

еко

преди 3 месеца

Въобще не им пука на младите за "бързата мода". Няма такова нещо. Те са поколение-консуматори. И си купуват с удоволствие евтини дрехи и обувки. Впрочем, фирмите за бърза мода преимуществено използват еко кожа, например. Има едни хорау на които им дават много пари, за да прокламират новия повей, за опазване на природата, а всъщност става въпрос за много пари от печалби. Вместо да ги печелят Ейч енд ЕМ или Зара, защо да не ги вземат други, техни конкуренти. Природа ли?!??!? Не, за пари е всичко.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Познавам такива, полуграмотни от западналата част на държавата като Разград и подобни, уж са еко и веганки, но тровят планетата със самолетни полети заплатени от заблудени младежи, карат умрели дизеляци, парите им отиват 80% за парцали които така или иначе изхвърлят, събота и неделя ходят на брънч понеже стават по обяд.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Дрехите не замърсяват, ако се депонират и изгарят правилно - всичко е въпрос на организация и наука.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Последното което изпитва поколението Z e "екологична тревожност". Вие журналистите, заедно с глобалистите го нарекохте така, а на тях им харесва да са различни. В действителност, това е просто последната буква на англ. азбука. Ама всеки гледа да не се сеща и да не пита защо точно така. Когато моделиерите се унесат на темата ЕКО, започват да правят дрехи с изкуствени материи. Всички млади гледат да са в крак с модата, не че ги влече ЕКО-то. Гледат да са оригинални, а пък те моделите отпреди 30 г

35

Анонимен

преди 3 месеца

Младите поколения не са загрижени за природата и екологията. Ама ни най-малко. Просто са ми3ерници! Искат да си купят обувки за 15 лева и яке за 18. Ами не втора, а четвърта употреба ще са, няма как!

34

Костя

преди 3 месеца

Искам, вика, дрехите ми да са еко френдли

33

Рендету

преди 3 месеца

Абе за кво съ им дрехи, направу голи да ходят, тъкмо по-бързо шъ съ слеят с природатъ!!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Британски учЕнА на теб кой ти каза, че конопа е забранен? Стига да има ниски нива на активно вещество тетрахидроканабинол всякакви сортове коноп са напълно легални за отглеждане в България!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31Понякога и самите клиенти късат дрехите понеже вземат по-малък размер защото си мислят че ще им стане. Пробват го и дрехата вземе че се скъса. После служителие в магазина може би от бързина да върнат дрехите по местата им слагт скъсанит дрехи по закачалките.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Големите вериги за дрехи Масово продават Употребявани дрехи , във Франция ,Англия ,Швеция слагат етикет Употребявани , а в Бг ,дори продавачките не знаят или са им забранили за знаят , но то се вижда Бе - миришат,скъсани,опърпани - Алност Бе !

29

Анонимен

преди 3 месеца

Един собственик на магазин за дрехи втора употреба носи само нови дрехи.Същото прави и един собственик на автокъща за коли втора употреба.А вие си опазвайте природата ако желаете.

28

българина

преди 3 месеца

какво е това Z? няма такова поколение? преди него В ли е С ли е, стига безмислени квалификации, деца като деца, аман от журналистки фантасмагории. Никой нищо не търси, всичко е дресировка от страна на веригите, каквото ти продават това е! сега е еко, догодина еко+, после еко ++ после може и от човешка кожа...

27

Супер Селтак

преди 3 месеца

От анцуга по екологична дреха няма. С анцуга кОпаме, с анцуга одим до хоремага и кръчмето, с анцуга спиме, обигновенно го конбинираме с вълнени чорапи и ***, но зимъска у калта слагаме и гумени бутуши, мятаме и по един елек и плетена шапка. С един анцуг караме 10-15 години, кат са скъса слагаме кръпки и така. Що не го рекламират а? Щот са продава и без реклама.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Британски учЕн. Конопа са го делегализирали същите тия с облеклата от синтетика. В противен случай няма да си ги продават. От конопа се прави плат, въжета, масло и т.н. И въобще няма нищо общо с марихуаната както ни го натресоха. Едно време се правеше разлика като марихуаната се правеше от "индийски коноп", но стана неудобно и всичко го минаха за коноп за да им излезне номера.

25

Британски учЕн

преди 3 месеца

Първо трябва да легализират конопа. Повтарям КОНОПА а не марихуаната или хашиша. Еко дрехи се правят от фин коноп, еспадрили, с конопена подметка, еко колани от коноп, конопени чанти, конопът расте бързо и иска почти нулева грижа, само поливане чат пат и това е.