101

@@@

преди 3 месеца

Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.Хегел, немски философ към края на 19 век го е формулирал, сега се вижда нагледно точно там.Демек когато немците се омешат с новите се получава това.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Продавайте, преди цените да са паднали тройно.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че агенциите-мафия опипват пазара. След като пробват да продават на 3000 евро квадрата и въпреки това будалите продължават да теглят заеми и купуват, защо да не вдигат цените още? Да не говорим, че когато цените бяха все още човешки и поносими, тогава беше почти невъзможно нормален човек да вземе кредит - банките даваха само на "кредитни милионери".

98

...

преди 3 месеца

жилище в БГ!? за последните 6 месеца цената се вдигна 3 пъти от 1000евро стана 3000евро! Лихвите в БГ са 2% в европа са 5-6% банките дават заеми като за последно! следва вдигане на лихвите и криза за пари, може и фалити! Идва това, че в БГ умират 100к годишно толкова а може би и повече напускат БГ всяка година! И въпреки това цените на имотите растът! Е как и най-вече защо?

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 90 Той социализма, защото е бил човешка система, та са хранели прасетата в Белене и Скравена с полуживи, пребити от бой политически затворници !

96

Супер развита работа

преди 3 месеца

Имотите скъпи, живеете при родителите си. Всичко супер, докато не се случи да имате родители които да ви разпродадът всичкото наследство и да ви оставят да живеете на улицата борейки се ден за ден.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Добре , че прогледнахте след 30 години . АКЪЛА ДЕТО ИДВАЛ ОТ ПОСЛЕ ..

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Смях 90 - Кажи ни как е в Германия, защото винаги е по-добре да ти разкаже някой, който има информация от личен опит.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Айде и тука намеси Путин . Ще ти го кажа бавно . Има снимки на метрото на НюЙорк и снимки на метрото в Москва , ясно се вижда къде е цивилация и къде упадък . точак по въпроса .

92

Анонимен

преди 3 месеца

Аз давам 30 000 евро за тристаен ! Защо толкова ли ? Има методология , може да се сметне , но не е тук мястото да обясня .Който се интересува ще разбере , но цента е тази и нито стотинка повече . Не желая да споря нито със строители , нито с брокери , нито със спекуланти , те добре знаят истината , но не им изнася .

91

И сигурно

преди 3 месеца

Путин пак е виновен?НЕКАДЪРНО,ЗАПАДНО,ПРОПАДНАЛО УПРАВЛЕНИЕ ЯЗЪК ЗА НАЙ-СТАРИЯ КОНТИНЕТ МАМАТА МУ Е....Е ЛГБТИ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ!!!ДАНО ВИ РАЗЧЕКНАТ ЗАД...ТЕ ТАМ ОТ ВСИЧКИ СЪБУДИЛИ СЕ ОТ ЗИМНИЯТ СИ СЪН!! РАЗПАД НА ЕСЕС САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА ЕВРОПА!!! НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЕС!!!

90

Храна имало

преди 3 месеца

Навсякъде в София сигурно за сметка на провинцията

89

Как все намаляваме

преди 3 месеца

А има недостиг на жилища

88

Анонимен

преди 3 месеца

Социализма беше човешка система , всеки имаше жилище , безплатно здравеопазване и съболечение .Храна в изобилие навсякъде и то по БДС . Капитализма паразитира , чрез измама върху обществата . Не ви харесва , но е така . Демокрацията е една захаросана дума , зад която ви обраха да шушка и ви унизиха до там , че мечтаете за две стаи с кухня .

87

...да ни ги продадат

преди 3 месеца

по данъчна оценка, ама не според сегашната, а по норматив от Тошово време, напр. тристаен тухлен 90 кв. м. за 12 000 лв и да ги палтим разсрочено за период от 30 години, без да ни се начисляват лихви! Така де, някакви баламурници пестили вместо да живеят, строили жилища за децата си, дето са още ученици, а ние да сме на свободен наем само защото си живеем живота и харчим заплатите си до дупка! Справедливо ли е това? Не е! Натрийте им носа на спестовниците, хак ще им е!

86

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с тези имоти , не рабрахте ли че всичко е една измама , за да ви заробят банките до живот ? Не виждате ли , че тука унищожаването на населението е бявно и методично вече 30 години , ков не ви е ясно ? Спирате да купувате имоти и да влизате в чуждите вериги които ви изнасят парите и може и да има 1 % шанс да остане държава

85

Инициатор

преди 3 месеца

Хайде, който няма жилище, да се изнесе на палтка в градските градинки. Толкова много хора не могат да арестуват. През нощта спане по палатките, през деня протести на жълтите павета под лозунги "Толкова много апартаменти стоят празни! Настанете ни!", в края на работното време - блокиране на възлови кръстовища, за да луднат останалите граждани. И накрая ще ни настанят в празните апартаменти и ще ни взимат само нормиран наем като за общински жилища. После ще ревнем да ни ги продадат по данъчна оцен

84

Смях

преди 3 месеца

Това са пълни глупости, елате да видите в Германия как е !!! Чак се чуда на базата на какво ги пишете тия измишльотени ??? Или просто лъжи !?!?

83

Анонимен

преди 3 месеца

ГРАЖДАНИТЕ СОФИЯНЦИ МАСОВО НЕ СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ!!!КРИЗАТА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ!

82

Аз

преди 3 месеца

Всъщност сега се живее много по-добре и много повече неща могат да си позволят хората в сравнение с преди 50-100години.