14

Км

преди 3 месеца

някога са живели ,,траки,,

13

Км

преди 3 месеца

Хаоса в здравеопазването,смазващите цени в енергетиката,в хранителния сектор,в образованието,корупцията и убийствената липса на ,,ДЪРЖАВНИЦИ,,(не на политици )е пагубно за българския народ.Съвкупноста от тези и още много други фактори като престъпност,наркомания, война по пътищата,слаба съдебна система води към крещящо самоунищожение на нацията.След 20-50г.някои други националности ще изучават в техните учебници,че на тази земя някога са живели някакви ,,българи,,,както ние изучаване,че по тези

12

Киро

преди 3 месеца

И кога КЗП са решили нещо в защита на потребителите,никога до като се хранят от тези ръце не могат да хапят

11

az

преди 3 месеца

тия да разнищят защо храната в магазина продължава да поскъпва , при положение ,че суровини , горива и електричество е надолу доста. А относно операторите - ми що кашкавала и сиренето могат да се вдигнат с 15лв , що па договорите да не могат с 1лв. Банките вдигнаха няколко пъти таксите ,ама всички мълчат -защо ? Цялата политика е сбъркана или по-скоро целенасочена към източване на народа

10

Анонимен

преди 3 месеца

Картел

9

Анонимен

преди 3 месеца

Не се заблуждавайте, че ги е грижа за потребителите. Мобилните помпат инфлацията и не могат да влезнат в Еврозоната. А там ще се отблокират едни парички, за които точат лиги от доста време.

8

Питанката

преди 3 месеца

КЗК широко си затваря очите, а КЗП ще имитират дейност?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Статута на КЗП е неясен и спорен, омбудсмана е в последни седмици служба, демек целата работа е да хвърлиш на сметта. В момента няма надежден орган който да защитава потребителите. Каквото и решение да вземат днес, то ще е лесно оспоримо. Басси държавата!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Поредното ала бала.

5

Анонимен

преди 3 месеца

С увеличението ще има повече за помощ за войната на сащ с Русия в Украйна. Няма кой да позволи на КЗП да спре това.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Евтини поръчки от пп, за да се отчете някаква дейност и загриженост. Никой разбира се не се интересува реално за хората. После ще има мън мън мън *** те таковата мън може да го правят по договор. Така ли се борят с инфлацията, сега сякаш по важното е да се намерят дестинации в САЩ за шопинг и снимки. Колко му е палиш самолета и Ийст коуст, после малко Вегас, един път се живее и премиерства, нали народа плаща и се борим с инфлацията за еврозоната:)))))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Да им лепнат милиард глоба и отнемане лиценза. Гаче ли нямаше и предходни криминални дейности на тия оператори. Помните ли разните "безплатни" игри с въпроси и награди. Наградите бяха, че като отговориш дори само на един въпрос, ти пришиват допълнителна такса. Нещо като абонамент за услуга. Пък и условията за предсрочно прекратяване на абонамента, също и заплащане за преносимост на номера към друг оператор и т.н.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тези са бетер ушевите. Нищят, нищят и накрая намират куфар с финикийски армагани.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Докат ги разнищи те ще индексират още 5-6 пъти