19

Анонимен

преди 3 месеца

Най- великия беше нашата Берболина

18

Deep Zone

преди 3 месеца

Уникален футболист като талант, като дойде в Челси първата година не можех да повярвам какви неща правеше, нешо смесено между Зидан и Марадона беше Азар. След продажбата в Мадрид обаче нещо тотално се обърка- натрупаха се контузии, а и явно не е отдаден по този начин на спорта, както е необходимо, за да бъде като Меси и Роналдо на върха в продължение на години. Респект за Азар, човекът си е напълно земен и нормален :)

17

Алито от София

преди 3 месеца

Ако не са тези тренировки и режим на Роналдо, как ще бъде между най добрите и търсени футболисти в света, а да не говорим за заплата, просто има хора които са си родени футболисти, и са се отдали на футбола, за което ние феновете благодарим че ги има, Азар и той е много добър футболист, но арабския му произход го прави малко мързелив, а и тези занимания, диети, треньорите виждат тези важни неща, и не могат да разчитат на него до край

16

Анонимен

преди 3 месеца

Охххх колко прочувствено. Той Роналдо ти виновен, че се продаде за голяма заплата и после неможа да се справиш. В крайна сметка там си отишъл да бъдеш Роналдо , а не шофьор на тир :)Роналдо е пример за децата и хората. Такива като тебе пълно в кръчмите всяка вечер. Роналдо на 38 изглежда с феноменална физика, ти на 30 приключи с футбола : ) Ходи реви на село патткан

15

VladTepes

преди 3 месеца

Браво за правилния подход - показва стратегическо мислене за разлика от житния бегач Роналдо. Португалския *** дълги години не се научи да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака, както е казал великият Щайниц.

14

Леля чичо

преди 3 месеца

Тоя пустиняк се е учил от Гацо бацов , йединье, пийеньи и някоя сгодна женица

13

Анонимен

преди 3 месеца

Затова никой няма да помни иметонти.

12

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 месеца

Панелните патриоти му викат, че бил мързелив и се отказал от футбола на 32? ЛОЛ. Семкаджии, той човека е изкарал поне 50 милиона евро с Труд и гледа 3 деца, а сега може да си пие бира колкото иска. А вие чикибoйци кво сте отгледали освен въшки на дядовия?

11

А

преди 3 месеца

Скапан футболист. Заради мързела си Белгия не успяха да постигнат нито един успех. Щото излизаше на терен само за пари, а в национала пари няма

10

Анонимен

преди 3 месеца

Азар и да иска не може да се сравнява с Роналдо. Всъщност мисля че никой не може да играе така както Роналдо на тази възраст. Обикновено вратарите играят до толкова а те не тичат по време на мач.

9

до 1

преди 3 месеца

Другите ритнитопковци за семки и бонбонки ли играят?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Роналдо стана първият футболист-милиардер.

7

Алекс

преди 3 месеца

Роналдо не го мързи и на 38 год. е активен футболист.Тази активност най-вероятно ще му помогне да си намери място във футбола и след като приключи кариерата си на футболист.Азар го понамързява и на 32 вече е песионер.Ще си остане с бирата и бургерите.

6

справедлив

преди 3 месеца

Всеки има право сам да определя поведението и целите си.Азар е абсолютно прав за себе си.Лошото е че на нас продажни политици ни налагат някакво евроатлантическо=джендърско поведение.

5

Пропов

преди 3 месеца

Всеки сам си избира. Дали да положи труд и да реализира таланта си на 120% или да стане софраджииски тьофлек на 30 години въпреки таланта си. До голяма степен това е и разликата между величието и посредствеността.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Пеле играеше суров футбол и все още е номер 1 в света по брой голове.

3

ХХХ

преди 3 месеца

По добре пиянка от колкото спортист :) Тоз е белия Неймар !

2

Анонимен

преди 3 месеца

В Челси беше велик

1

Анонимен

преди 3 месеца

Мързелив. Играещ единствено за пари.