5

Анонимен

преди 3 месеца

"президент на Чили: поредният младок, вероятно неопитно подставено лице" - Ах, дили е така? От разговори с чилийци научавам, че в Чили секторите на икономиката работят с пълна пара. Няма безрабитица и в чилийската промишленост се влива значителен трудов мигрантски поток от съседни южноамерикански страни.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Липсва информация дали наблизо са открити залежи на редки метали и да има свързани с тора инвестиционни интереси. На един от кадрите се вижда нещо като рядка горичка, където пламъкът не е изцяло, а тук-там, дърветата между огнищата са зелени, от което може да се заключи умишлен палеж. прави ми впечателние и лицето, показано за президент на Чили: поредният младок, вероятно неопитно подставено лице.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Пожарите поглъщат територии и прекъсват артериите на икономиката.

2

Анонимен

преди 3 месеца

<Адриатическо море в Триесткия залив беше покрито със слой лед в сутрешните часове - за първи път от четвърт век.Тънък воал от повърхностен лед покрива водите край Мирамаре тази сутрин,> глобално затопляне, верно ли, море да се заледи и то до Триест, а солена вода не замръзва. Е това е, невежи палят огньове, изгарят декари гори,нанасят щети на природа и хора. Наводнения унищожават поминък и покъщнина,природа и животни поради испускане на язовири без контрол и човешка намеса чрез геоинженерство

1

Анонимен

преди 3 месеца

Горките животинки :(