99

WWE

преди 3 месеца

Има само три-почтени Партии това са ИТН, Възраждане и БСП

98

Нежно коте

преди 3 месеца

Така богат, така влиятелен, а така самотен.

97

ИТН НЕСРЕТНИЦИ

преди 3 месеца

Славчу е тотален несретник!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Тежък *** си Славчооо ,такъв си беше и такъв си остана! самоче вече си и политически омазан!до 2020 ста беше само ,чалгарска фурнаджийска лопата, но вече си и политическа такава. На гласувалите за учиндолския честито ,вашето ДПС отрече, смело спазва повелята да псува и плюва само и единствено по ПП!

95

Останаха и то доста

преди 3 месеца

До Слави и Тошко през юни ще броим "пилците"...само гледай Киро гела да ти купи и на тебе билет за Канада

94

Анонимен

преди 3 месеца

Тия дългуч с всеки изминал ден все повече заприличва на зомби. Преди години в предването му гостува американски режисьор и му предложи роля на главното зомби. Тогава Слави се обиди, но сега вождам, че много му прилягат такива роли.

93

Психолог

преди 3 месеца

Ако се вгледате професионално в снимката....несъмнено този пациент не е добре. Присвитите очи, торбички под тях , втренченият поглед и цялостното излъчване е на един ....болен човек, човек с тъга по несбъднати мечти и усещането ,че хората не го разбират, а той е толкова умен, защо никой не го взема на сериозно? Като пациент ,според мен човект има депресия и се нуждае от медикаментозно лечение и задължителна почивка в Бяла стая....

92

Анонимен

преди 3 месеца

Слави изпусна младоженец, сега се мъчи за староженец да се вреди.

91

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ИМА ТАКЪВ НУЖНИК И СЛАВО МУ Е ДУПКАТА

90

ДА ВИ Е ЗА УРОК

преди 3 месеца

Вижте, до какво води живота на омразата. Живейте си живота в радост, търсете поводи за усмивки, стойте настрана от лоши хора и лоши навици. Може да бъдете щастливи дори с 5 лева в джоба, парите не са нищо, те са само едни хартийки. Щастието идва от сърцето. Работете върху сърцето си, а не като Слави - върху портмонето си.

89

Наталия Кобилкина

преди 3 месеца

Нема ли та жениме славуца? Па кат искаш може и да та омъжим.

88

Слави и Тошко

преди 3 месеца

Приключенията на Крачун и Малчо. Остана ли някой да ги възприема на сериозно тия двамцата. Те дори от неговия екип започнаха да се дистанцират от налудничавото му поведение.

87

Хе-хехе

преди 3 месеца

ИТН е банда пройдоxи. Седи ми тоя на диваня и само се мръщи, като дърт пияница, само бутилка ракия и салатка му липсва на масата пред диваня. Мрънкач от класа, таксиджиите са по-добре от него.

86

Пак тоя

преди 3 месеца

Някой знае ли тоя каква му е целта и за кво се бори? (освен да си прибира субсидията)

85

Анонимен

преди 3 месеца

Аман от профански "мъдрости" и простотии.

84

анонимен

преди 3 месеца

Ех, Славуца, теб и аверите те Тошко и сие никъде не ви искат нито за младоженец, нито за булка, нито за кум и та дори за шаферка. Ще я гледате сватбата отстрани, това е положението.

83

я па тоА

преди 3 месеца

ама слаФчУ бе , вие си гласувайте за вашия никой не ви спира . още ли не разбра че вие сте като бсп и възраждане - никой не ви иска

82

До 88

преди 3 месеца

Скъпа газ плащахме при газпром....като всяко плащане бе тайна търговска. А сега всеки знае във всеки едни момент колко плащаме за газта. Така,че стига лъжи....едно ще кажа само......който е с Русия винаги стига до просия. Покажи дори и една държава която е добре и е свързана с просията.

81

дедо ви

преди 3 месеца

тоя чалгар още се опитва да привлича внимание :) абе клоун , а вие като се земахте с дпс некой каза ли ви честито ? ами не , направо сложиха на тошку фес . или забрави , а клоун ???

80

Анонимен

преди 3 месеца

Последните години се отдалечаваме постепенно от отровната помощ на Русия --->>> И какво се е променило, освен че плащаш по-скъп газ, бензин, дизел, отопление и ток? Щото аз разлика не виждам от това, когато бяхме под страшната руска зависимост, освен в цените. Или разликата е някъде в главата ти?!?