132

Абе

преди 4 месеца

Г-н Рашков, как е градинарят, добре ли е човечецът ?

131

Анонимен

преди 4 месеца

Рашков ГЕРБ за това ли допускат Константин да пере пари и да си друса безнаказано, защото е спал с Веселина Абаджиева дъщеря на Цветелина Бориславова, че сигурно Борисов има нещо общо там? Ти не ги ли познаваш тези връзки?

130

Зозо

преди 4 месеца

Чашков да каже как с една заплата има 19 луксозни имота, градинари и други ДС слруги?

129

Анонимен

преди 4 месеца

Рашков "пазеше "границата като очите си.Увеличи десетократно наплива ,загинаха полицаи ,затвори възлови участъци и пренасочи на не толкова рискови места Кой знае колко неща ,не само хора са влезли.И всичко умишлено и недостойно.И да ,съсипа МВР,кадрите,сега какъв ги дири?То не е само съдебната власт да е независима ,важно е,но трябва и законите да са справедливи към всички.

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Йордан Рашков не е маша в ръцете на Радев. Виж в коя ПГ е и ще разбереш на кого служи.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Рашков, ББ и Пеевски от ДПС вече се сдушиха и на тях им трябват зависими НС, правителство, съдебна власт и КС. Постигнаха целите си и ББ вече няма да се консултира с ближните си от ГЕРБ, а с Шиши Пеевски. Така че вие вече ставате не колеги, а маши и покорен изпълнителен електорат на ГЕРБ.Свиквайте с новата роля. Непокорните гербери ще бъдат веднага изхвърляни. ББ се занимава с много по-важни неща.

126

г- рашков,

преди 4 месеца

нали виждате в каква държава живеем,и нашето магаре винаги е ,,женско,,

125

Анонимен

преди 4 месеца

Противна комунистическа мутра

124

Йордан

преди 4 месеца

Рашков завърши на 99% реформата в МВР и в резултат на това мутрите се върнаха по улиците, наркоманите възстановиха гонките с коли, престъпници се върнаха от Дубай да си живеят спокойно в България. Рашков е маша в ръцете на Радев.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Предлагам прокуратурата да провери как рашков, с една заплата, е станал собственик на 20 луксозни и огромни имота; да провери съпругата му, която е нотариус, работи ли за имотната мафия и така ли се е сдобила с несметен брой имоти; също историята с градинаря му... Ама, не вярвам прокурорите, които работят с мафията да проверят свой колега.

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Приятно е да се гледа безсилната злоба на РОБА. Този дрът комунист хаха

121

ПАРТИЕН ИНЖЕНЕР

преди 4 месеца

Помните ли Дамаджан как непрекъснато говореше за едни милиони в чували от едни БАНКИ- намери ли ги най после и още сегашните му брътвежи за ЕДНИ ХОРА ДЕТО РАБОТИЛИ В МВР АМА ТЕ ГИ ВИДЯЛИ ЧЕ И НЕЩО ДРУГО РАБОТЕЛИ ПЪК ГИ МАХНАЛИ И СЕГА НА ПАК СЕ ВРЪЩАТ- ТА ДЕДО ТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ТОВА ТВОЕТО СЕ НАРИЧА ПАРТИЙНИ УВОЛНЕНИЯ И НАЗНАЧЕНИЯ, ЗАЩОТО УВОЛНЕНИТЕ ОТ ТЕБ АКО СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ДРУГО- СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СА ОСЪДЕНИ- КОЛКО СА ОСЪДЕНИ

120

Анонимен

преди 4 месеца

Рашков пие ли си гинкобилоба? Кой издигна за шеф на ГДБОП Калин Стоянов? Май "кой не скача е от ДПС или ГЕРБ". Или като при президенто. "Кой ми ака у гащите". Изчел съм за Калин всичко в Афера когато го лансираха от Промяната. Не ме кефи. Но е първия вътрешен министър казал истината публично. "Всички купуват гласове".

119

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко Рашков е никой. Цялата Промяна отива в канавката.

118

Обективен

преди 4 месеца

Свинкята Шиши е бил пръв приятел на убития " Нотариус". Току-що имаше интервю с правосъдния министър по Нова.

117

Анонимен

преди 4 месеца

БОЙКО РАШКОВ ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ПАРТИЯ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ И ТОГАВА ДА СЕ ИЗКАЗВА.

116

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕДКО ДАМАДЖАН ПРЕДИ ЗАСПИВАНЕ!

115

И тоя като

преди 4 месеца

Пеевски го тресе мания за величие!Рашков, ти нещо си превъртял! Има хора, които знаят и помнят какви си ги вършил. Наглец

114

Основателно Чашков

преди 4 месеца

Се е паникьосал! Като министър натвори много прдизборни бели на ДПС! Чака реваншизъм! Друго ме впечатли. Младите не познавали структурата на съдебната власт от последните 30-34 години. А вие Рашков, като я познавате, какво направихте през годините за да изтръгнете тази власт от ръцете на мафията?! Или ареста на Борисов беше само един театър за публиката, на която пастите са и втръснали?

113

Ангелина

преди 4 месеца

"Връзката " ,на когото и да било с "държавното предприятие" и Винету ще завърши с не добър финал. По отношение на настоящия министър на вътрешните работи ,мисля ,че нещата са по- различни ,от това ,което на пръв поглед изглежда,с оглед на "подкрепата му" целенасочено показана от тези партии с порочни практики . Просто той се доверява в ръководния процес на хора ,които са били близки в професионален план. А там не всички са "чисти" ,и има много зависимости и обвързаности ,които и той дори не знае