247

Анонимен

преди 3 месеца

Значи на украинците можем безплатно да изпращаме оръжие, можем да им плащаме дълговете а нашето земеделие да загине?. Не са само зърнопроизводители в селското стопанство, има и животновъди и зеленчукопроизводители. Как да се конкурират с цялото това изискване от ЕС, а на практика да ядем вносни плодове и зеленчуци без да са съобразени с изискванията на ЕС.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Защо нищо не се пише за протестите в цяла Европа и пред европейския парламент.

245

Анонимен

преди 3 месеца

нли купуваха ниви и скъпи джипове с парите на хората помощи за милионери д продават сега и да плащат аз няма да плащам помощи за смрдливи милиопнери от бъхлгария

244

Анонимен

преди 3 месеца

НА БЛОКАДАТА МАЙБАСИ И БЕНТЛИТА ЩЕ ИМА ЛИ ИЛИ СА СМЕНИЛИ НА РОЛС-РОЙС??!...

243

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Нали ониво момпенце с тениската с панда първи предаде предишния протест за някой лев за море. Явно сега ще събиеа за ски.

242

Анонимен

преди 3 месеца

Ето това са наглеци! Цял живот на държавна хранилка и накрая ще блокират пътища с машините купени с държавни субсидии.

241

българина

преди 3 месеца

или гласувате за патриотични партии, зада искате нещо за българския бизнес или си търсете правата в Брюксел карайте тракторите там.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Обаче като земеделците в ЕС фалират, ще импортираме храна от Украйна, Русия и Китай :)Пълна хранителна зависимост ;)

239

Анонимен

преди 3 месеца

Да фалират, никой не им е длъжен на тия милионери комунисти поддръжници на Путин и пропагандата му. Някой, ако не знае почти всички от тях са бивши поддръжници на комунистическата шизофрения и бивши ченгета и партийно им раздадоха този бизнес намърдвайки ги във всяко раздържавено ТКЗС. Доят Европа за сусидии, а се кланят на Путин! На тия лоясали топки трябва да им секнат ежегодните милиони, те не заслужават нищо повече от това което се полага по определените програми за подпомагане!

238

българина

преди 3 месеца

заплашени сте от вашата глупост да гласувате за тези, които ви го причиняват,гласувате вие, тецаджиите, нефтохимиците, туристическия бранш и още много други заблудени. аз ли ги избрах!

237

И в Русия фалираха

преди 3 месеца

Няма яйца, кокошките спряха да носят. Вова, какво беше това думкане с ракети бе,?... Руските крепостни селянин фалираха и ги пращат на фронта.

236

Обаче кат спрете

преди 3 месеца

Субсидиите и земеделците в ЕС фалират, ще импортираме храна от Украйна, Русия и Китай :)Пълна хранителна зависимост ;)

235

В ЕС

преди 3 месеца

Земеделието и енергията ке субвенционират от данъкоплатците за за не фалират! Баси комунизма

234

Урсула

преди 3 месеца

Производството на хляб в ЕС е прекалено скъпо и вреди на климата!! Да внасяме банани от Латинска Америка със самолети ще е по евтино и щадящо климата! Да живее Зеленият Еко Социализъм! Урааа!

233

Копейкин

преди 3 месеца

И аз искам субсидии от народната парА. С какво земеделците са "по"? Бизнес като бизнес- другите бизнеси като си фалират никой не ги спонсорира- защо земеделието да е по-различно?

232

Анонимен

преди 3 месеца

Че стачкувате в Киев ,нашите политици платиха транспорта на БТР е вашите пари

231

Урсула

преди 3 месеца

Ще сложа още някой данък върху земеделието? Я да видим еко данък, въглероден диоксид, данък пътищаа после ще взема пари от санъкоплатците да себвенционирам земеделците ха! А пък ако няма пари защото парите на данъкоплатците ще ги дадем за оръжие в Украйна ще кажа че всички земеделци са теро ристи и нац_исти! Медиите и НПОтата ще помогнат както винаги!

230

Българин

преди 3 месеца

Аз си мислех, че при капитализъм има свободен пазар а не себвенциониран от държавата и данъкоплатеца пазар! Тово което става в ЕС е мист социалицъм!

229

Урсула

преди 3 месеца

Забранява се земеделието с трактори и дизел! Забранява се фосилната енергия! Или плуг или трактор със соларна енергия!!

228

до 231

преди 3 месеца

До Анонимен,като на всички българи,ти да си чул българин да каже стига,все иска и иска,Вселената не им стига