7

Велес

преди 3 месеца

Лъжа, лъжа, и пак лъжа и заблуждение... Тогава, през 2022 хората умираха от Ковид... Много бързо забравихме как ни заблуждаваше бялата мафия, мисирките и клакьорите от полит. партии!!!!

6

Спрете вредните

преди 3 месеца

Храни идващи от Запад и рака ще намалее.НО ТЕ ТОВА НЕ ИСКАТ!!!СЪЩОТО КАТО ЗЕЛЕНИТЕ ИМ ИД. ОТИ!!!СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩА ИМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ БОЛНИ ОТ РАК ЗАЩО ЛИ НАЙ-ВЕЧЕ ОТ НЕКАЧЕСТВЕНАТА ХРАНА,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГМО ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ.ТОВА УЧЕНИТО ГО ЗНАЯТ НО НЯМА ДА ВИ ГО КАЖАТ, ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДРУГО ДА ЯДЕТЕ!!! ТАКА СА ГО ПРЕДВИДИЛИ ЗАПАДНИТЕ ИЗ..РГИ ПО ПЛАН!!! ВЕЧЕ ХОРА НЕ ИМ ТРЯБВАТ,АКО ВИ Е СВЕТНАЛА ЛАМПИЧКАТА!!!

5

Да допълня...

преди 3 месеца

До Свидетел 3 Божа работа и отличен хирург.

4

Циркаджии

преди 3 месеца

Да си хвърлям ли *** раделно? А тези хиляди гумени балони от снимката излитащи до НДК къде отиват, после разделно ли падат на земята в съответните казани за смет? С други думи на световния ден за борба с рака да добавим много нова гума в природата за да причиним повече рак! Браво!

3

Свидетел

преди 3 месеца

Моят баща беше на 66 години, когато го оперираха от рак на дебелото черво, последен стадий! Лекарите го бяха отписали! Четири операции! И се оправи накрая! Сега е на 81 години и няма помен от рака. 15 години вече! А един познат на 49 години от същия рак почина! Божа работа! Имаш ли дни, ще живееш!

2

Дядо Соци

преди 3 месеца

Аз съм с рак от пет години. Ще празнувам.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Значи вчера и утре не ни пука за рака. Разследват ли се фирмата на Батинков и произхода на парите за охолен живот на Антония?