7

Анонимен

преди 3 месеца

6- Доволен ли си във всеки коментар да използваш КРЕМЪЛСКИЯТ НАРАТИВ- И ЗАПОМНИ ГАД КОПЕЙКИН- В БГ НЯМА ФАШИСТИ ИМА ПУТИНОФИЛИ КОИТО МРАЗЯТ РОДИНАТА СИ, НО НЕ ХОДЯТ И В РАША- САМО ПРИБИРАТ КОПЕЙКИТЕ. РУСОФИЛИЯТА Е КАТО ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Сливенските фашисти в Общината доволни!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Става въпрос за жилищен блок, а не за еднофамилна къща, точно това е тревожното. Хора с психични отклонения може да си подпалят жилището, но това означава опасност и за останалите апартаменти. Но няма смисъл да пишем. Този проблем е огромен и никой управляващ нехае, не го е грижа, че психично болни хора са оставени да живеят сами и такива случаи никак не са малко.

4

Жалко за погубения

преди 3 месеца

човешки живот, но това отново поставя тежкия въпрос за психично болните, оставени да живеят сами. Намерил се е мъж да направи дете на такава жена, после я е зарязал. Намерил се е сириец да живее при нея, вероятно се е надявал чрез брак с нея да стане гражданин на ЕС. В София такива случаи в ромските махали има не един и два. Плаща за момиче, подписва гражд.брак с ромка и държи да консумира брака, после заминава на Запад и повече не търси ромката, но тя ражда детето му, а ние го хрантутим.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Да не би майката и синът да са искали да заличат нещо посредством този пожар? Сириецът може да е бил непослушен или просто да й е омръзнал.

2

Коментатор

преди 3 месеца

Заспал с цигарата

1

Нури

преди 3 месеца

Божичко Мили