48

Анонимен

преди 3 месеца

За какво им е?? Сглобката иска да го премахне от власт!

47

Анонимен

преди 3 месеца

ГОСПОЖО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ЙОТОВА, КАТО СВЕТИЯ КОНСТАНТИН-КИРИЛ ФИЛОСОВ ПРЕД САРАЦИНИТЕ РАЗБИХТЕ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯТА НА СГОВОРА НА ЗЛОБКАТА. БЛАГОДАРЯ ВИ!!! БЪДЕТЕ ЖИВА И ЗДРАВА!!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Тази напълно ненужна твар, на която всяка година плащаме милиарди за заплати, екстри и обслужване , за каква война говори????? президента и вицето му имат само представителна функция в една парламентарна държава. Но, тази и оня разединител от първия ден правят интриги, организират протести срещу законно избрани правителства и разделят българите с цел да заграбят властта и да управляват като царе. За кражбите, далаверите и измамите по пътя на копринката дори не коментирам....

45

Венци t.me/pprazum

преди 3 месеца

Американският възпитаник мутрафона Радев е избран от САЩ за новият ни водач на мястото на мутрата Борисов и затова сега ни разиграват циркови номера за да привличат вниманието към него, както преди ни разиграваха цирка с Борисов който лични запълвапе дупки с асвалт в София. Във връзка с новата политическа обстановка, сега не е целесъобразно да се запълват дупки, а понеже проучванията показват че българите симпатизират на Русия Радев, направи завой на 180 градуса и почна да ни се прави на Русофил

44

Йордан

преди 3 месеца

Първо: Радев не е моя президент. Второ: За Радев гласуваха 1,5 милиона гласоподаватели, а останалите 4 милиона бяха против. Той не е президент на България.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ама за Кирчо и Кокорчо, като е толкова в час Радевчо, щащо ни ги натресе тия двамата. Имахме Боко и Шиши, сега имаме Киро, Боко и Шиши. Още колко народни изедници ще събере Руменчо? А сега, хитрата сврака - с двата крака. За Пеевски не знам, Господ дал, после взел.

42

Петър

преди 3 месеца

Лъжеш Йотова... Лъжеш долно и нагло.. Ама то хората си знаят. От фуражка нищо не става.!!!

41

Случаен

преди 3 месеца

Слугинята на Радев дрънка глу*пости колко велики дела е свършил . Нали той доведе ПП на власт ,но си мълчи по въпроса дали е знаел за двойното гражданство на Кирето .Революционерът Радев ги надроби такива , че ще му сърбаме селската попара години наред. Сега си мисли , че някой го брои за нищо , че ги искали в сглобката . Дъвка за наивници . Не сме гласували да го гледаме в изпълнителната власт, но пуста селска амбиция да се докаже, некадърника , не му дава мира .

40

Анонимен

преди 3 месеца

Йотова гордееш ли се вече има 300 страници порно с българки, всеки 3ти ги снима парцакеси как духат за една торба от била. Това успяхте да постигнете, какъв ви е плана, да ги чукате в амгатата за да си затворят очиге ли?

39

Прожектор

преди 3 месеца

Това не е български президент, а руска марионетка, която разцепва нашия народ, създава свои политически проекти и партии и се опитва да концентрира в ръцете си цялата власт.

38

!!

преди 3 месеца

Битката с Радев започна, когато любовта му към Путин започна да пречи на развитието на България.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Сглобката реши някакви с двойно гражданство без никакви изисквания да заемат висши позиции.Те са така изкукали,че даже застрашават националната сигурност.От кристалните пици ли е...от ковид ли е...от ваксините ли е...не се знае! Радев си е просто нормален.Няма битки,просто тези са луди и им се привиждат някакви комунисти,руснаци,извъзнемни и т.н. на всеки километър.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Е, ПП са негови възпитаници/ много способни министри бяха/, той ги създаде, не бива да се конфронтират.

35

Teнгри кан

преди 3 месеца

До 9999Защото парламентарната република е една историческа аномалия в развитието на българсата държавност, породена от Червената армия. Президента и вицепрезидента са републиканският отглас от старата държавност - кан и капаган (кавхан), владетел и съвладетел. Личи си, че не си българин;))) Щом не познаваш изначалната, коренна структура на България, одобряваш республиката, а събаряш паметниците на ЧА дали и живот! Вие от ГЕРБ-ДПС-ДБ сте *** или просто интересчии-келепиржии;)))

34

Анонимен

преди 3 месеца

Именно, в това е трагедията, че допуснаха бивши комунисти- руски слуги да управляват държавата, която стана член на ЕС само фасадно." А още по-голямата трагедия е, че точно тия дори не са били и комунисти, а просто утaйката, която винаги си гледа интереса и е готова за пари и мaйка си да продаде и да сервилничи на всеки, от когото ще има изгода. Няма спасение за България.

33

Сметка

преди 3 месеца

Бедна България има вицепрезидент и има НСО за да вози роднини и близки на фризьор...само едно се чудя....как не им е неудобно?

32

Анонимен

преди 3 месеца

ВРЕМЕ е за ИМПИЙЧМЪНТА!

31

Христо Христов

преди 3 месеца

Хайде, хайде... Радев наруши Конституцията и не се покая.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ех, Йотова, започна да увъртваш и влезе в обяснителен режим. Ясно е, Рундьо газ пикае като му се изплъзна управлението. Нас пък ни радва много този факт.

29

\m/

преди 3 месеца

Дуай, червена урво!