37

мислител

преди 3 месеца

В последно време ми се струва, че светът се промени по следния начин: много народи откриха, че е много по-лесно да се издържаш от война, отколкото да работиш и да подобряваш състоянието на страната си. Комунистите са първи в това, но сега ми изглежда, че исляма се научи на същото. Толкова много войни, все някой трябва да ги храни, облича, да им дава пари, оръжия и т.н. Който не работи, нито да яде, ни учи Библията.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До *** терористи - А ти празнуваш, когато избиват палестинци и протестираш, когато избиват евреи. С какво точно си по-различен от палестинците и терористите? Аз разлика не виждам. На един акъл сте.

35

Българин

преди 3 месеца

RIP UK.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да ненавиждам евреите, те май са единствения цивилизован народ в тоя район на света. Най-добре би било целия близко-източен район да бъде поръсен с атомни бомби де

33

Анонимен

преди 3 месеца

Алекс , а българите защо са в Англия - не е ли по- добре да се борят за България и да се променят тук нещата?!! Като си толкова умен - дай да е кой от където е - значи се връщай у Враца, какво правите всички в София?!!

32

Анализатор

преди 3 месеца

То май и Франция и Германия натам Вървят-заедно ръка за ръка към Пропастта.

31

Анализатор

преди 3 месеца

Плюят Великобритания а седят Там и не искат да чуят да се махат-да си му мисли Кралят-да не му Свалят някой ден и Короната и кажат тука е Халифат вече.

30

Алекс

преди 3 месеца

Стотиците хиляди защо са в Лондон,а не в Газа и да се бият за каузата? Или е по-лесно да поскачаш малко в уредена Англия и след това да се прибереш в уютнато лондонско жилище?

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 33. Ми те и евреичовците празнуват ,че убиват деца - много преди 7.10. - имат си песнички , в който обясняват ,че всички трябва да бъдат заличени!По учебниците на евреите , няма Палестинска територия и никога не е имало - за това имат заселници ( така им казват на евреите дето убиват палестинци за да ги изгонят от земите им) .В интервюта като ги питат като мислят ,че сега убиват бебета , те викат - супер!!! И те са терористи значи, а даже по- лошо тъй като те имат силата , хамас са бунтовници

28

Анонимен

преди 3 месеца

Евреите са божи народ. Другите народи са тор за развитието им

27

Христо Христов

преди 3 месеца

Браво на хорицата!

26

Чалмите терористи

преди 3 месеца

Протестират. А празнуваха когато *** от Хамас избиваха невинни хора. Израел тряба да ги изравни със земята един път завинаги

25

Нормален

преди 3 месеца

Арабин ,палестинец,терорист. И който мисли,че не съм прав..Нека да отговори на само един въпрос....Колко процента сред терористите са араби? Според мен около 90 %.

24

Моля ви

преди 3 месеца

Помислете си, че на света съществува една държава Палестина. И през 1947 международното ционистко господство, начело с Великобритания и САЩ (ФАЩ) решават на 25% от Палестина да създадат една изкуствена държава Израел за да се отсрамят за хитлоровите злодеяния. След 1946 пада "желязна завеса", евреите получават помощи от цял свят, арабите са в колапс.Днес Палестина е само 8% от ИЗРАЕЛ...СРАВЕДЛИМОСТ?

23

Дзъ

преди 3 месеца

Мдаааа . вече стотици хиляди гъгнещи т а р а м б у к и са се заселили трайно в Лондон чудно! Арабския свят вече се пресели в Европа

22

Анонимен

преди 3 месеца

Където има замесени евреи, живота на хората е без значение.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро евреите и украинците ще трупират своите противници за радост на Байдън.

20

българин

преди 3 месеца

Англия-премиер индиец,Шотландия-премиер арабин.Лондон-70% от населението са араби,индийци,пакистанци,и снежнобели люде от Африка.Значи бройката е вярна."Ще духате супата".

19

Анонимен

преди 3 месеца

Ама верно ли окраинските лизaчи бяха нападнати без причина ? Това кой го каза ? Някой от едногласовите лизaчи ли ? Т.е. от техните. И някой вярва ли ?

18

Анонимен

преди 3 месеца

То толкова палестинци нема в Израел, колкото в Лондон :)))