165

Анонимен

преди 3 месеца

Еврогейците умират от страх кой ще са следните за пушечно месо който САЩ ще хвърлят срещу Русия .Най вероятно Поляци Мамалигите и тъпоумните Българчета ще сражават следващите години за просперитета на САЩ и Зпадна Европа

164

Анонимен

преди 3 месеца

А, НАШИЯ КОПЕЙКИН, КОГА....?

163

Анонимен

преди 3 месеца

Това на снимката не е ТУ-95, а е В-52 - основно средство за ръсене на "демокрация". Нямате ли интернет там, че да потърсите една картинка с истинския самолет? Лъжовна снимка, лъжовна статия.

162

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се оказва? Майор Олег Сергеевич Стегачев е напуснал армията 1 година преди СВО и работи в гражданската авиация. Въпросната вечер след битов конфликт е бил олучен с травматичен пистолет. Полицията издирва стрелеца. Пострадалият посетил болницата с повърхностни наранявания. Отбой. Перемога отменяется.

161

Анонимен

преди 3 месеца

Слава Расии в составе Китая!

160

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

До Приятелство между Какво приятелство те гони па тебе? В Росия от 20 години се води свободна анти-украинска пропаганда, като пример давам "украинските деца трябва да се изгарят живи в домовете им или да се хвърлят в Днепър да се удавят" - думи на руски ТВ водещ. Това ако за тебе е приятелство - ела да съм ти приятел.

159

Приятелство между

преди 3 месеца

Русия и Украйна вече няма да има дълги години! Въпроса трябва веднъж завинаги да се реши, за да не страдат съседните страни с години наред! И понеже украинците са по малкото трябва да се махнат или премахнат! И как беше Слава Украине?

158

Уефскито

преди 3 месеца

Слава Украине в составе Русия!

157

българин

преди 3 месеца

Това на снимката е B-52 !

156

Анонимен

преди 3 месеца

е оня ден пък един украинцки снайперист гръмнал руски генерал с пушка от 4 километра разстояние -тия евроо6трепки си мислят че вече са измили канчето на всички българи и съчиняват небивалици

155

Анонимен

преди 3 месеца

Съвесм наскоро, преди 3-4 дена украинската пропаганда е пуснала клип с "потапянето " на руски военнен кораб. По принцип, при атака на флота на РФ винаги има съобщения в медиите, това не може и не остава скрито. Но нямаше, не се потвърсди, информацията не получи широко разпространение. Няма и потвърждение за загинал генерал от РФ последните дни, както публикувахте тук. За съжаление на нас, българите, сегашното ръководство на Украйна е изключително вредно за нацията си и нагло.

154

Анонимен

преди 3 месеца

До Gorskio Абе иидииот от сороското НПО, който тролииш тука срещу заплащане. Цитирал съм ти информация от западните медии. Половин милион е силно занижено количество, но това информират фалшименто медиите от рода на BBC и други подобни.

153

Алекс

преди 3 месеца

Възмездието ще достигне до всички руски терористи,избивали цивилни и разрушавали жилища.

152

Владо

преди 3 месеца

на тези разузнавачи и убийци накрая червата им ще се рамъкват от псетата в калта по цяла украина

151

Американски

преди 3 месеца

Това на снимката НЕ е ТУ-95 а Американски Б-52

150

справедлив

преди 3 месеца

Ако руския пилот е военнопрестъпник ,интересно какви са евреите спрямо палестинците и подлите кравари за народите на:Югаославия , Йемен ,Ирак ,Иран ,Либия ,Сирия ,Афганистан и още над 80 страни по Света.Какъв е Чърчил за българите ,след като е заповядал да избият над 5000 българи?

149

уточнение

преди 3 месеца

До Бозаджията-Ти също си легитимна цел ,укрофашисте!Познай каква цел са всички безполови евроджендъри като теб ,за нормалните българи.Всеки който подкрепя терористите е цел.А укропитеците взривяващи язовирни стени ,мостове ,пазари и училища са точно терористи.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Това на снимката не е самальота Ту - 95,той е с перки,лесно откриваем, защото 4те турбовитлови двигатели бучат като строшен трактор и се чува от дестки километри.

147

Бозаджията

преди 3 месеца

Няма прошка, украинския Мосад работи. А въпросниякомандир вече бивш ,е известен още от бомбардировките на Алепо в Сирия . Така че е легитимна цел по която може и трябва да се взимат всички възможни мерки да бъде отстранена. Това трябва да го знаят всички които пряко или косвено участват в убййствата на мирни украйнци на Украйнска територия.

146

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен -153 - Ейййййййййй мекотело , радваш се на загинали хора в нищо невиновни .Да ти ЕМ гадна .