26

Анонимен

преди 3 месеца

Просия

25

Стига са харчили

преди 3 месеца

За глупости, да ги пращат в окраина!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Който гледа времето всеки ден в ЕС, ще се посмее доста. Освен това всеки ден могат да се оводняват чрез геоинженерство, даже и сняг в пустинята могат да си поръчат.:))

23

Анонимен

преди 3 месеца

Путин?! Я още един пакет санкции и водата ще тръгне като из ведро

22

Обективен

преди 3 месеца

Е тъй е като обявявате санкции на Русия? Сега вода откаде?

21

Урсул

преди 3 месеца

Пари за вода няма, има пари за Украйна.

20

Васил Пумата

преди 3 месеца

Вижте ас сам шафеор!глобосат знам чее плосак.от самолетат кам сашт се вижда леко закривияване на глобосат но тои е плосак.неслочайно не ни дават да ходим на много места по планетата зашото е плоска и крият от нас.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Да ама тая зима валежи там в изобилие.

18

до 18

преди 3 месеца

Някои може да мислят, че ябълките растат в супермаркета, ама доста по-жалко е слугинаж шофьори и трактористи да се имат за фактор. Заменими сте от 10к реда код, бе служинаж неграмотен. Ей ги автономните ферми идват. Не са една или две. Трудът ви неслучайно е най-нископлатеният. НИКОЙ няма нужда от вас. Няма да останем гладни, не го мисли- ИИ е тук.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До 15: какви ли протести? Камионите със зеленчуци от Алмерия, Испания, за Франция вече втора седмица са в не платена. Над 4/5. Зеленчука в много области във Франция е над 50% испански. То пътя може да се затвори и с два трактора. Ама то на хора, дето си мислят че ябълките растат в супермаркета...

16

От Испания

преди 3 месеца

Кой забрани на испанците да развият хидрологичния си план и да построят заплануваните за строеж язовири? Ами Германия и ЕО срещу "помощите", които политиците им получаваха за да ги правят супер европейци. Сега са супер, супер европейци с безработица 25% измежду младежите и със средна възраст на първо раждане измежду *** 33 години. И естествено всички дружини, на първо място Каталуня да живеят заедно във вечно разбирателство. В момента се подготвя най-голямата кражба на вода в историята.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До до 12 заработи си центтовете, слугинче

14

до 12

преди 3 месеца

Ъъъ, какви фермерски мега протести? 50 трактора, преобразени във фейк снимка като 20000 ли?! Видеа има навсякъде, барабар и лайв. Смях в залата като цяло. Слугинажът опитва да мъцне, ама не му се получава.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Асфалта както знаем има нулев въглероден отпечатък. Бетона също. Каталуня наблегна на асфалта и бетона дотолкова, че вече не и остана място за дървета. И туй че от морската вода и като пречистват потта и други течности на туристите ще правят питейна вода, си е просто лъжа. Искат да изнудят Испания да им дава питейна вода, за да може местния национал социалист да си има коалиционно правителство с тях и да може да мачка останалите испанци както си иска.

12

Анонимен

преди 3 месеца

За ФЕРМЕРСКИТЕ МЕГА ПРОТЕСТИ В ЕВРОПА пак е забранено да се пише, а клаймътченч пропагандичката - както винаги, с пълна сила

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ядрена електроенегрия и пречистване с нея на морска вода и построяване на канализационни съоръжения. Още римляните са го право;и. И ние имахме водопреносна мрежа за поливане в селското стопанство, но новите демократи си бяха диви капиталисти, а индианците или умряха, или емигрираха.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Шофьорите винаги са големи експерти. Едвам са завършили средно с 3, в някой посредствен техникум, ама от всичко разбират - политика, метеорология, финанси, индустриална химия, машинно производство и т.н. Нищо че правят по пет правописни грешки на изречение и се къпят един път в месеца, шофьорите знаят и могат всичко!

9

До Шофьор в испания

преди 3 месеца

Шофер, бил съм по Барса доволно. Преди години миеха улиците всяка вечер. Това лято фонтани не бачкат, миене също...

8

Анонимен

преди 3 месеца

По времето на лошия социализъм некадърните комунисти построиха над 2000 язовира и милиони километри водопроводи и напоителни системи само за земеделските площи. Отделно язовирите и водопроводите за градовете. Повечето от тези язовири сега са изоставени или са дадени на разни хора да развъждат риба в тях за спортен риболов. Напоителните системи отдавана са унижени. Почти нищо не е останало от тях. Можете да си представите какви пари са вложени преди 1989 и всичко е отишло на вятъра.

7

Шофьор в испания д 6

преди 3 месеца

Еееее щом го пише в интернета значи е истина.Как можах да се осъмня.Сигурно това където вали не е дъжд а някой уринира върху мен.Извинявам се много.Страшно неудобно ми стана че не сверих това което виждам вече 15 години с и тернет