11

ьььь

преди 4 месеца

В сащ само печките ли стават прокурори. Леле на къде върви таза страна

10

Българин

преди 4 месеца

Ментета демонократически - всичките са содомски активисти, дъното на Мъртво море е техния бъдещ дом. Храната им е фекалии, фекалийте са основното градивно вещество в техния фекален живот !

9

Анонимен

преди 4 месеца

Разочаровах се в справедливостта на американската прокуратура и нейната податливост към нареждането на сегашния президент да бъде обвинен кандидатът на Републиканската партия с цел да бъде препятствана неговата кандидатура за изборите наесен. И 'справедливата' прокуратура се престара - около 30 обвинения бяха предявени към Тръмп и няколко пъти правеха обиск на неговото жилище и имения. Нямаше резултат. Как ще се чувства тази прокуратура, когато Тръмп стане президент? Или е имунизирана?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Много интересни избори ще има на есен,ако ония с деменцията изкара до тогава

7

Анонимен

преди 4 месеца

Забелязахтели че всички прокурори които повдигат обвинения са афроамериканци

6

Анонимен

преди 4 месеца

Щом е неrърка значи не и е чиста работата.

5

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ имат само 2 партии, истинска демокрация е там, все пак живях 2 години в Атланта :))) На черните много права взеха да им дават, но белите които им дават тези права, требва да си спомнят, че те още не са слезли от дърветата, да не говорим какъв им е манталитета :))) Разбира се има изключения, не ги слагам под общ знаменател, ама мнозинството са си нигаз :)))

4

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 4 месеца

САЩ са известни с Демокрацията .В тази Държава няма Красьо Черния , Петьо Еврото и Нотариуса . Там можеш да си платиш за Прокурор , Съдия и Адвокат .Не се корумпирани, а запознати със Закона . САЩ законодателството е много ефективно - Там в Присъдите Пише в името на Народа .В България пак пише *в името на народа* , но подписа е на Съдия купен от *нотариуса* , а не от Жури .

3

Нане

преди 4 месеца

Тия точно правят да настане планетата на мамуните... Дано тръмпи ги спре.... ===))) но не вярвам... ===))) ще играе ядрото...

2

Тежко корумпирани

преди 4 месеца

Прокуратурата в България е Инквизиция (уикипедия)!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Черните наскачаха против Тръмпи, но май забравят, че са едва 15% от населението на САЩ, все още е бялото господство :)))