259

Анонимен

преди 3 месеца

Я още един фен на междузвездни воини и коя планета ще взривяваме щот нещо липсва резервната.Тая космическа флотилия флеитата ми ли ще яде после

258

Не може без победа!

преди 4 месеца

Защото в последната битка срещу крепостните окупатори ще вземе участие Космическата флотилия на Пентагона /USSF/.

257

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко е, че бедни украински момчета загиват, а богатите бандюги, които са си платили за да избягат от Украйна, вилнеят със скъпите си коли у нас. След като видях какви пара,зити са украинците ---призовавам всички техни мързеливци да бъдат изпратени в частите на Украйна, където няма военни действия. Стига сме ги хрантутили!

256

Анонимен

преди 4 месеца

Приберете си всички дезертьори от Черноморските ни курорти! = = = = = = = Приберете си и всички нахални, нагли, мързеливи, капризни пара,зити, които си мислят, че всички са им длъжни!

255

Никола Стефанов

преди 4 месеца

Зависи какви са критериите ти за победа - Владимир Владимирович в прав текст си каза в началото: демилитаризация и денацификация на Украйна. Дотук руснаците се справят с демилитаризацията много добре (въпреки лъжите и пропагандата на масмедиите по света и у нас). Но даже и те не предполагаха, че ще започнат да демилитаризират и НАТО. Когато руснаците постигнат целите си в Украйна, въоръжението в НАТО ще е доста под санитарния минимум за каквато и да било смислена съпротива.

254

Анонимен

преди 4 месеца

Само си представям ако Пентагона тръгне срещу Путин колко противници на американците ще се възползват от момента и ще си вземат своето... Предполагам дори японците ще ги изгонбят от островите си, понеже със сигурност не са забраавили Хирошима и Нагазаки. Това ще си е практически катастрофа за САЩ и всички техни съюзници. Русия не е Виетнам, Афганистан или Ирак.

253

юлиян

преди 4 месеца

Че досега Путин кого побеждаваше.Украйна е само върхът на копието,острието,мръвката.Да не мислиш,че американските войници са по-добри от украинците.

252

Абсолютна победа!

преди 4 месеца

Наистина Русия може да постигне абсолютна военна победа срещу Украйна, но само при едно условие-ако победи Пентагона. Защото, догодина в края на тази война, на Путин ще се наложи да воюва срещу Пентагона...

251

Българка

преди 4 месеца

просто в тази статия тук за поръден път се доказва сарказма и цензурата. Лъжи, лъжи, лъжи, а Украйна тъне ли тъне, и пропада заради лобиските интереси на западняците, които повярвайте ми, те ще си го получат по един или друг нанич. За съжаление много човешки са отнети незаслужено, но и това ще има дан.

250

Anonymous

преди 4 месеца

Слава на Русия

249

Чери00

преди 4 месеца

До Кравар Евроатлантик Украинците воюват с цалата мощ на НАТО и цяла сюрия подръжка! А Русия незнан дали знае щото си ги мачка на майтап!

248

Чери00

преди 4 месеца

Горките УРКИ, вървят ли по акъла на запада все дурво ще ядът! Но всяко нещо с времето си, идват избори и нещата се оправят! ДЕМОКРАЦИЯ бе!!!

247

Анонимен

преди 4 месеца

До 261 Е аз не виждам някой руснак да го е направил с Украйна това надупване ,а пък украинци дето са много смели пък си биха камшика от Украйна вместо да я защитават всеки е виждал,а СВО си върви и целта,както казаха руснаците е демилитаризацията на Украйна и колко ще продължи зависи от запада колко са готови да похарчат в Украйна,*** май им писна

246

Анонимен

преди 4 месеца

До 259 Краваря .Еми щом са налели над 200 милиарда едва ли е било за закуски на украинците и шопинг на Зеленская в Париж и Лондон

245

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Росия воювала с цялата мощ на НАТО в Украйна! А от НАТО знаят ли?

244

Тука пишат

преди 4 месеца

пияни *** зрители. Препоръка към тях: пийте качествени питиета, а не самагонь и тройной одеколон, за да можете да мислите, преди да пишете.

243

ДО НАТОВЦИТЕ

преди 4 месеца

СТЯГАЙТЕ МЕШКИТЕ ГОСПОДА НАТОВЦИ НЕ САМО ДА ПИШЕТЕ ТУКА СРЕЩУ РУСИЯ СКОРО ЩЕ ТРЯБВА И ДА ВОЮВАТЕ СРЕЩУ НЕЯ АКО МИСЛИТЕ ЧЕ АМЕРИКА ЩЕ ТРЪГНЕ ПРЕДИ ВАС ЛЪЖЕТЕ СЕ ДА СЕ ГОТВЯТ ПОЛЯЦИ МАМАЛИГАРИТЕ И БЪЛГАРИТЕ СЛЕДВАЩО ПУШЕЧНО МЕСО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ

242

До 253

преди 4 месеца

Агенте, тя, Рассия вече спечели войната и затова пиянките започнаха да копаят дълбоки окопи, за да е по-лесно погребението им. Най-магучая и най-непабедимая не може да превземе една държава 10 пъти по-слаба във военно отношение. Силата на СеСеСеРе-Рассия е в пръцконтиите, лъжите и грандоманщината.

241

ПРИПЯТСКА ХЛЕБАРКА

преди 4 месеца

ИСКАМ ДА ЯМ ЧЕРНОБИЛСКО ЗЪРНО!!!

240

Анонимен

преди 4 месеца

Газоприносната система на украйна е собственост на сина на Байдън а земята им е искупена от няколко Американски и Еврейски холдинга. Отдавна няма страна украйна затова и Америка направиха войната за да няма и украйнци . По същият начин обезлюдяват и затриват Българската нация чрез продажни политици който утре ще ви накарат да измирате за интересите на САЩ в украйна под предтекст че защитавате някакви европейски ценности