129

Анонимен

преди 2 месеца

какво означава "и се кърнеше"

128

Анонимен

преди 3 месеца

Новия главнокомандващ главнокомандващ генерал-полковник Олександър Сирски е роден в градчето Владимир, източно от столицата на Руската федерация - Москва . Сирски се обучава във Висшето военно командно училище в руската столица - съветския еквивалент на Уест Пойнт - и служи в артилерийския корпус на армията.След края на 80те го местят в Украйна . Руснак командва украинци ,вие представяте ли си падението и пародията?Валерий Залужний ще е следващият президент ,той понее мъж намясто а не актъор.

127

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха, представям си... тоя дето няма една спечелена битка, и неговия рейтинг, и после още по ниския рейтинг на Зель

126

Мда

преди 3 месеца

Залужни е важен, той ще подпише капитулацията на Украйна и ще избегне тотален разгром и пълно унищожение.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До 121Яяяя по полека с математиката ...точно обратното единствената икономика с растеж за 2023 /2024 е Руската повече от 2.6%...Ес-чето е в криза и няма растеж...и няма да има скоро тъй като основния двигател Германия забуксува...още не са излезли статистиките за края на 2023...иначе голулем ЕС две държаваи правят GPD-то Германия и Франция...всичкото друго плява...Germanykaput = EUkaput

124

сдфдсф

преди 3 месеца

Спокойно залужния все ще са качи я в самолет а в хеликоптер...и те тогава наркоманаще му види сметката

123

Анонимен

преди 3 месеца

Е що да няма, човекът ръководи битката срещу злото.

122

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

До Анонимен Руснак съм, затова си го пиша Росия.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Кравар Евроатлантик - Или си неграмотен или си Украинец. На Български се пише Русия не Росия.

120

Анонимен

преди 3 месеца

До Кравар Евроатлантик В Русия ще изпушат още няколко рафинерии тази година и БВП ще се свие още. Парите им идват от продаване на златния резерв и социалния фонд (т.е. скоро пенсии няма да има).

119

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Икономиката на ЕС e 10 пъти по-голяма от тази на Росия и тази разлика расте всяка година. Новина: ЕС реши да отдели 54 милиарда евро за стратегическа помощ за Украйна. Междувременно в Росия си говорят за цената на краставицата във Вашингтон, а Путин обясняваше защо нямало яйца в Москва.

118

Последен гърч...

преди 3 месеца

Украинските власти информираха администрацията на САЩ за решението да уволнят главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Залужни, - The Washington Post.Това решение ще бъде обявено публично в следващите дни.

117

Ще ни близне мечето

преди 3 месеца

Лондон покани съюзниците от НАТО да обмислят изпращането на експедиционни сили на алианса в Украйна, съобщи информиран източник за РИА Новости.Така отново Великобритания също приканва НАТО да обмисли създаването на забранена за полети зона, над територия контролирана от Киев.

116

Математикъ

преди 3 месеца

" /// "...доверие към Залужни имат между 88 и 94 процента от украинците - срещу 62 до 77 на сто одобрение за Зеленски." /// Явно базата за начисляване на процентите е 200%. Ашколсун, Машала.

115

Денят на Подписите!

преди 3 месеца

Батья Залужний, ти си на ход.Пиша на ТИ защото съм във възраста на децата на загиващите войници.Отсрани кокаинясъният широко ноздрен сополивмародер и провъзглази една пролетна дата за "Дата на Подписовото Право" Натвози ден твоята армия и Генералитет заедно с родителите символично се подписвате на бяли огромни балони,които на следващия ден в уречена минута цяла Украина да пусне.Така вие ще подпишете Мирния договор Москва-Киев. Повярвай когато децата желаят няма спиране.Бъди силен.Служи на Народа

114

Анонимен

преди 3 месеца

Може ли да се сравнява генерал с насмъркан комедиант кукла на конци?

113

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон хленчи, че ВС на РФ продължават да унищожават френски наемници и "доброволци" в Украйна. Всъщност именно Макрон, който се опитва да възстанови катастрофата на своята империя в Африка и изпраща наемници и оръжия в Украйна, е основната причина за смъртта на френски граждани на украинска територия.

112

Анонимен

преди 3 месеца

"Слава на глупостта!": Италиански журналист за 50 милиарда евро за Украйна. "Това, което прави ЕС, е престъпно, те знаят, че Украйна не може да спечели, без значение колко пари се харчат. Това ще доведе до смъртта на още стотици хиляди украинци. Колективният Запад/НАТО ще загубят, освен ако не започнат да изпращат войски на НАТО в Украйна, което ще означава Трета световна война и взаимно унищожение. Слава на глупостта!", написа журналистът.

111

4

преди 3 месеца

Ако собствената ви жена и деца са по-важни от интересите на Байдън и неговия слуга Зе наркоманът, има само един начин - обадете се на "Волга" честота 149.200.

110

3

преди 3 месеца

поради което са всички тези петиции и молби за помощ. Само че дори и в този смисъл, ако петицията събере необходимия брой гласове и попадне на масата на наркоманската администрация, това изобщо не означава, че тя ще бъде удовлетворена. Но, както се казва, опитът не е мъчение. Тези, които са били заловени от "ловци на глави" от TЦК, не трябва да се надяват, че в случай на смърт семейството им ще бъде под спонсорската "защита на държавата", а съпругата няма да бъде принудена да се съгласи на абсолютно всичко, за да нахрани осиротелите деца.