12

Алито от София

преди 4 месеца

Няма лошо тази среща за Усик, ще вземе някой друг милион, същевременно ще загрее за срещата срещу голямата уста Фюри, че го утепа и него, ще си джитка по леко и ще си подбира противниците колко да подържа банковата си сметка

11

Анонимен

преди 4 месеца

Фюри излезе егати мишката

10

Кюстендил

преди 4 месеца

Руски дух....чи, нищо не разбирате ,ши...б..Ани ***, УСИК е непобедим,помнете по....ми...яри.

9

Де Арън Фокс

преди 4 месеца

Хърватинът в момента е в супер форма,в мача срещу Жилей Жанг беше на тоо ниво и ще е истинско изпитание за Усик

8

По същество

преди 4 месеца

Знаех си, че няма да позволят на у"кр'оп'итека да се бие срещу Фюри. Тоя Усик няма да доживее 40, помнете ми думата. Стрелял е с артилерия в границите на Русия. Само за фотосесия и пари, ама руснаците помнят. И не ги еня много, че е взел друго гражданство. Той и Бандера се укриваше в Германия.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Хърватина е много добър . Нищо чудно да нокаутира Усик

6

Анонимен

преди 4 месеца

до 7 Витя, кравар, казвай бързо защо миналата година спряха и Медведев да участва на АО, който се разграничи от военните действеия на руснаците в Украйна, а сега тази година му разрешиха да играе? Кажи ве, кравар?

5

Анонимен

преди 4 месеца

до 7 Муахахахахахххаа...а преди 2 години защо всички руски тенисисти бяха спрени от участие на АО независимо дали се разграничават от военните действия на руснаците или не? Кажи ве, кравар? Маухахахаххахаа...Рубльов и той ли се разграничава от военните действия че сега участва? Муаахахахахахаха...чудиш се каква простотия да изсмучеш от пръстите си за да се оправдаеш. "Кравар му кажи и не го обиждай повече."

4

до 5

преди 4 месеца

до Витя От всички ли спорни форуми са изгонени руснаците ве, кравар? А кой игра миналата седмица на финала по тенис на АО в Австралия срещу Синър? Баба ти ли, кравар или Медведев? Казвай бързо вее, кравар!!!

3

Анонимен

преди 4 месеца

И защо изобщо ще трябва да гледаме тази пародийна среща? Защо Усик ще трябва да се бие срещу този? Хърватинът дали даже е от ранга на нашия Пулев се чудя.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Дадохте им евровизия, дайте им и победата срещу някакъв анонимник на жалките украински фашисти. Тайсън Фюри щеше да помете пода с тоя украински фашист. И к'во? Ще гледаме тоя хърватски аномнимник, а цял свят се точеше да гледа обединяването на всички пояси и най-после да види абсолтния световен шампион след Ленъкс Люис. Жалка история.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Сто процента политическа постановка ! Да не сринат и без това нищожното вече самочувствие на украинците