28

Анонимен

преди 3 месеца

Има поне 50 зърнари които всеки отделно изкарват тези 10 милиона евро за ЕДНА година.Саждьо е мизерен!!

27

Анонимен

преди 3 месеца

А нещо за това че Nike го изгониха поради НЕКАДЪРНОСТ??

26

Анонимен

преди 3 месеца

Статията не носи почти никаква полезна информация и освен да облъчва племето булгарише няма никакво друго предназначение.Разбирам че българите сте глупави и приемате за нормално да ви третират като павиани НО аз отказвам!!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Сигането стана богат на Запад... от малък е западно жендърче като Христо.. напуснали българия!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото Шиши за седмица , а Тиквун за ден...

23

до 18

преди 3 месеца

В рекламния бизнес най-важното е да имаш визия и Григор има всички качества. Не бил печелил турнири, голям праз, важното е че се държи на върха и се появява на най-известните събития, много често стига до четвърт и полуфинали и това искат компаниите - да се гледат продуктите им. Има апартамент в Монако, сменя гаджета с изветни имена, той прави така че да е винаги на кориците на клюкарските медии, халал да са му парите, изкарал си ги е с честен труд а не с кражби и измами.

22

фен

преди 3 месеца

пепии , гледай и малко тенис бе . Григор играе с Найк маратонки нищо че екипа му е на Лакост .

21

Емигрант

преди 3 месеца

Този пропаднал сайт освен, че събира опростаченото мнозинство българи, но вече се превръща и в клюкарско нищожество ? Няма ли да започнете да се занимавате и със сериозни неща бе ДНЕСкашни пропаднали, не ви ли омръзна да сте "събрателно" на чалгарщината и простащината ? Колкото пари има Димитров толкова, защо не се занимавате с парите на Тиквата, на Свинката от ДПС, на Вл.Горанов все елитни крадци от държавата ?

20

Шопендар

преди 3 месеца

Не е грешка ,че се пише за доходите на големи спортисти,певци,и други пиблични личности.тази информация може да впечатли младите хора и да им подейства възпитателно.,че успеха не се намира ,той се постига с мнооого труд и лишения от дребни удоволствия които ти губят времето.григор преследва целта си с упорит труд,да му пожелаем успех,и да следваме добрия пример,щом той може,може би можем и ние ,не се отказвайте.,пеобвай се

19

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност всички жени посещаващи сайта са прочели тази статия.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Нашия пак доста мангизи е изкарал от наградни фондове..цели 25 милиона долара, а има зад гърба си някакви 2 титли от мастърс и общо 9 . Това му са върховите постижения. Даже финал не успя да достигне от ГШ през годините. По пътя на логиката( казвам го в кръга на шегата) Джокович който има 98 титли е спечелил "скромните" 182 милиона долара от наградни фондове, а трябваше да има досега 11х25= 275 милиона долара. :)))

17

Безвкусно

преди 3 месеца

Колко са парите? Няма по-безвкусен въпрос от този. Колкото , толкова. Негови са.

16

Анонимен

преди 3 месеца

дo 32 Какъв НАП те гони? Григор не си плаща данъците в България, не плаща данъци и там където живее- в Монако, защото там не се облага доходът.. Не случайно много от богатите спортисти живееха в Монако за да избегнат оргомните данъци които трябваше да плащат...Михаел Шумахер, Новак Джокович.....Понял?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Българинът най-обича да държи сметка на другите за парите им и да ги заплашва , че ще им прати НАП. Супер комплексари сме.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще видя статия, колко са парите на Пеевски и как ги е заравотил.

13

ти да видиш

преди 3 месеца

Я някой да напише "това при бай Тошо нямаше да се случи". Направо се учудвам, че никой не се е включил със сакралната фраза. Спите ли бе, пропагандата, днес почивате ли, що ли?..

12

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да са, той си ги е изкарал честно и пред очите на цял свят. А колко и от къде са парите на нашите политици се мълчи, за тях никой не пита.

11

Анонимен

преди 3 месеца

простащина -колкото и да са са си негови а защо не ви стиска да кажете нещо за управниците ни

10

Атанасова

преди 3 месеца

Еднолично заработени - който може, може!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ние българите ,най-обичаме да броим и сметаме парите на другите хора.....