75

Коноп

преди 3 месеца

Конопа е една много добра култура отглеждана на времето, като от нея са добивани много полезни неща. Но този специален коноп е друга работа, не мога да повярвам какво правят в Германия. Но явно каквото каже бай дрън това става.

74

Очакваме скоро

преди 3 месеца

да бъде легален и кокаина, амфетките и всякакъв друг химически бо_к_лук. Правителствата са готови на всичко за да успят народите, за да не се бунтуват. Щот като си дрогиран не ти пука какво има по магазините и какво става около треб. Болно общество е европейското, но най странно е че това го налагат правителствата.

73

Бирко Вюрстер

преди 3 месеца

Таман за Октоберест.

72

В Украйна

преди 3 месеца

Се доказа, че наркотиците са идеална подправка за пушечно месо. Сега ще подготвят и другите европейци да борят Русия.

71

Анонимен

преди 3 месеца

И ние ще го разрешим. Нашите маймунопапагали копират всичко от Германия, като фашизма, канабиса, мултикултуризма. Опиум за народа, за да не протестира. Ще пушим и ще си траем, а Сглобката на Промяната на Боко и Пеевски тихо ще си крадат. Народът ще се дебилизира и ще му пткраднем последните права и свободи. Диктатурата ще бъде смекчена с дим на марихуана. Опиум за народа, пари и имоти за олигархията.

70

Пълни олигофрени

преди 3 месеца

Наркoманчетата са пълни пpocтаци. Кой ви излъга, че след като се легализира марихуаната в България някой ще ви разреши да си я засаждате в двора? Вие наистина нямате никаква връзка с реалността! Вие прочели ли сте новините как агенция Митници тараши домовете на хората и вкарва в затвора хора, които в дома си държат алкохол без бандерол? Същото е за тютюна. След легализацията някой като Пеевски ще ви продава марихуана на безбожни цени в лицензирани магазини. Ама вие сте наистина пропаднали!

69

Анонимен

преди 3 месеца

В същото време цигарите от тютюн са вредни за вашето здраве и за това акцизът им се вдига постоянно. Всичко това е за ваше добро и за ваше здраве.По добре наркомани отколкото пушачи ;)

68

Анонимен

преди 3 месеца

Цитат:<Държавата дава на царя и 31 695 евро лихви. Те са по решението на правителството да изплати на бившия премиер Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза Хробок обезщетение от 1 635 875 евро, присъдено им от Европейския съд по правата на човека в Страсбург. >/блицо/, А сега да стане и цар на Бг, пълно щастие.:))

67

Анонимен

преди 3 месеца

Във всяка държава с рецесия и стачки легализират леките наркотици за да не се бунтува мат'ряла.

66

Мирчев малкото чело

преди 3 месеца

А тук си престъпник с отнета кола и тн. Евалата на ППДБ. нещастници долни. Идва ви времето.....

65

Реалист

преди 3 месеца

И кога нашите народни заседатели ще копират немския или испанския модел за домашно производство (не за ракия), тоест отглеждане на няколко храста тревица за лични нужди? Ракия може да с вари, но защо не и трева!

64

Лекар

преди 3 месеца

На кукловодите им трябват безволеви същества

63

екак дастани

преди 3 месеца

днес дори животните в гурата се друтсат

62

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ти е казал, че е било канабис. Не прочете ли тръгвам от Бургас, пикселът е нашата слабост

61

Анонимен

преди 3 месеца

Че то и сега колите с немски номера се карат от зверски нашмъркани с кока мутри. Нашенски мутри.

60

До 60

преди 3 месеца

Карал си пиян. Ако пушеше канабис, никога не би използвал комунистическия израз 'надрусан', така правят невежите от тъмните години на соца ,които са живели на домашна ракия и Арда. Отделно, макар че аз лично не пуша, ми се е случвало да се качвам при шофьори, употребили канабис и се движеха като мравки на забавен каданс, късат ти нервите. Така че не само говориш глупости, ами и няма как да 'си се забавлявал' на София - Бургас, понеже в трябвало да ти отнема 7 часа с параноични атаки

59

До 56

преди 3 месеца

Точно това е причината. В Канада Трюдо легализира марихуаната преди 4 години. Това не му попречи обаче да потуши законния протест на шофьорите преди 2 години като първо замрази банковите сметки на всички участници в протеста, а след това ги съдиха по обвинения от 10г затвор. Полицията издири всички, които са помогнали парично на протеста и ги вкараха в т.н. "Списък на Терористите", което ще им попречи при кандидастване за работа и пътуване в чужбина.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Кво хубаво си карах друсан, а тия таковаха мамата на приключението. Бургас - София не се усещаше. Мамицата им

57

Анонимен

преди 3 месеца

Легален точно от 1-ви април? На 01.04. всички ще се напушат яко и ще бъдат едни шегииииииииии...

56

Анонимен

преди 3 месеца

Наркоманите стават агресивни, като останат без дрога. Държавата да им е осигурява и всички щастливи. Но тука *** ще скочат да пищят до безобразие. Те тия новите ще ви оправят, доста *** народ ще замлъкне