64

Ист....

преди 3 месеца

Не е ли по добре Япония да ни охранява???

63

Щирлиц

преди 3 месеца

Поне сложете правилна снимка,та да видят неосведомените Ф-18.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Caнeтo шe иgвa ли? Лиncвa ми, нeмa nopнo...

61

Анонимен

преди 3 месеца

До *** и държавата - до тук те докара Партията Майка /БКП/ която с всевъзможните си превъплащения съботира българската армия от десетки години.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860 - рядко съм бил съгласен с теб, но тук няма как да не се съглася! Този сайт, както и Факти определено "побутват" към определена позиция а голяма част от форумните "коментатори" определено са на щат. Което не е особено странно за сайтове с дебела червена лента в дизайна си. А и като се има предвид чия собственост са. Така че, направо си в десетката. В допълнение - форум който позволява да ползваш 100 ника принципно си е тRолски развъдник по дефолт!

59

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 60 - добре викаш, че си беше сложил шапката от станьол и гривната срещу чипове по ваксините, че инак - щеше да го закъсаш. Е, а какви самолети имаше по Съветско време! Вярно, същите "дебели" следи оставяха, ама - с благоухание и рози!

58

Ха ха,

преди 3 месеца

...бялата диря от изтребителя била вируси ? Руските таракани не можаха ли по-голяма простотия да измислят?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Тия изтребители "патрулирайки" ще ни пръскат с вируси. Тая сутрин пак видях една дебела черта в небето която обикновен пътнически самолет не може да направи. От както НАТО са тук няма година без епидемии и небето е пълно с черти.

56

...!

преди 3 месеца

Веско , асигнатурите ти по психология нямат нищо общо с "нормалността"! И незнайно защо, си се възприел за някаква инстанция!

55

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Една от Университетските ми асигнатури е Психология.От години наблюдавам "таланта" на екипа в Днес.тюркистан да се повлича в една сигурна и дръзка шизофрения. Как да имат личности и добра когнитивна функция ако всекидневно публикуват непрофесионалните си "статии",а после се надпреварват да бълват коментари с противоречиво съдържание,кликайки ,нагаждайки, насочвайки коментарните оценки към дадена позиция? Добавяйки и това, че елиминират нормалните коментатори,тези хора м.ратъ в една фикция.

54

Sata NATO

преди 3 месеца

Финландия има F/A-18, а това на снимката е е F-15.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли смисъл? Само разходи.

52

Анонимен

преди 3 месеца

А на Турските, кога им е графика?

51

Анонимен

преди 3 месеца

Да пуснат с парашут и водка Финландия, няма да сме против.

50

6

преди 3 месеца

Що им плащаме бензино?Нас веке никой дори и не иска да ни напада-ние сме живи умрели!Шо че вземе още от нас?они све е окрадено!Нема,брато!Закъснел си-они го отнесоа де що имаше нещо за вземане!Останая едни голи тупани ***!

49

Българин

преди 3 месеца

Това е хубаво да си в НАТО, от всички страни ще се притекат да помагат! Докато откъдето мине Империята на Zлото, всичко е сринато със земята, осеяно със смърт, и само минните полета пазят окупаторите да не затънат в чуждата любов!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Този парк ще предизвика екологична катастрофа!

47

...

преди 3 месеца

Швеция не беше в НАТО, така че цялото и въоръжение не отговаряше на натовските стандарти! Всичко трябваше да се купува допълнително!

46

До стигабе

преди 3 месеца

Недей лъга бе платен *** ! Точно Ф16ките бяха без въоражение за да се вместят в цената щотомса по-скъпи !! Грипените бяха с всичко, че и Швеция беше обещала 10млрд инвестиции в България колкото е сделката-това са фирми, заводи, работни места ! Кой се отказва от такова ! Само корумпиран или национален предател ! Нито инвестиции, нито самолети ! И ни пазят Турция, Финландия и филанкешията ! И такива платени лаячи предатели защитават корумпираните Лойкофци, Шишофци -всичките за затвора !!!

45

Олимпий Панов

преди 3 месеца

От следващата седмица гаргите почват да работят за великото българско правителство,ще патрулират българското небе без пари!