17

Балона

преди 3 месеца

След 6м. балончето ке пукне!

16

До7

преди 3 месеца

До7 пълни глупости ако на панела не е компромонтирана арматурата може да издаржи над 100 години. По темата, да дадеш 200 000 хил. Евро за 2 стай това означава, че трябва да се прегледаш... Не луд тоя който яде баницата.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Чрез строителство, некачествено, най-лесно се перат пари!

14

Анонимен

преди 3 месеца

От 13 до 14: Определено отговарят но какъв е смисълът на тези сгради? За същите пари ще си купя къща в Испания, Гърция или Хърватска. Да чакам някой в България да ме добере ли? Затова че имам пари да си купя апартамент ще се оглеждам да не ме нападне някой. Не благодаря съм с такива схеми. Все едно е да си купиш апартамент в Албания. Как ти се струва?

13

Аноним

преди 3 месеца

Тези строители някой проверява ли ги дали отговарят на изискванията за строителство или всеки с пари става строител

12

Анонимен

преди 3 месеца

Станахме като глуповатият Китай. Милиард и половина хора с 3 милиарда жилища и са празни. Пране на пари яко.

11

Да, то ва се вижда.

преди 3 месеца

То инфраструктура няма, всичко е в кал прах от тия строежи. Навсякъде хвърчат опаковки от строителни материали, фасове, торбички, кенчета се търкалят насам-натам и не щеш ли по средата на една кална поляна - Прас! - строеж!

10

ужас

преди 3 месеца

Продажните политици, кметове, архитекти и всички други се ос.рахте. В градовете вече няма въздух за дишане от презастрояване. Не останаха свободни зелени площи или междублокови пространства - всичко се застрои. Инфраструктурата не издържа - ел., вик, пътища. Да не говорим за паркоместата. Да се променят законите трябва - колкото апартамента, толкова осигурени паркоместа. А не като сега - построи сграда със 100 апартамента и направи 30 паркоместа - и готово, няма проблем. А някои изобщо и нямат

9

Гъчо

преди 3 месеца

За отстрела на брокери, "инвеститори" и други подобни измамници разрешително не се изисква. Питайте "Нотариуса". А сезонът е открит...

8

Анонимен

преди 3 месеца

Една част от новото строителство поне. В моя град, строени между 1995-2005г ще се катурнат при първия по силен трус. Мазилката им е морски пясък за други неша дори не искам да споменавам. Ако е строени качествено с противоземетръсни шайби със сигурност няма да има проблем. Ама много панелки ще надживеят поне половината ново строителство до 2005 г при силен трус

7

Анонимен

преди 3 месеца

Молете се да не стане голямо земетресение в България защото ще падне половината сграден фонд! Някой хора си мислят че жилищата са едва ли не вечни. Хора, жилищата са консуматив и имат срок на годност! Така както си подменяте колите, техниката, дрехите и обувките, така се подменят и жилищата. Разликата е че жилищата имат по дълъг живот в сравнение с останалите консумативи. Технологиите се развиват и строителството и стандартите се променят. Всичко се обновява.

6

Анонимен

преди 3 месеца

В България в момента има огромен недостиг на качествени жилища! Затова и цените растат. Тия който които ви говорят за че имало балон абсолютно нищо не разбират от имоти, сгради и строителство! По голямата част от жилищата в България са негодни за ползване. В страната има над 20 000 панелни блока които вече са опасни за живеене! Отделно в градовете има десетки хиляди тухлени сгради от преди 1944 които са с компрометирани основи. По селата все още имаме и десетки хиляди кирпичени къщи.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До 1 - На следващите, котио ще дойдат тук. Не си мисли, че те са по-прости и пръвични, че нямало да има управление ... ще има. Всичко е по порграма. Програмата просто не включва теб!

4

Анонимен

преди 3 месеца

7500+ нови сторежа в София, но цената на жилищата продължава да лети нагоо....оооо извинете. Вече спря. Скоро ще се усетят, че са на загуба от инфлацията и тогава ще полетият надоооооолооооо ....

3

Нашите

преди 3 месеца

Качвайте замъците по Витоша,малко остана до Копитото,пък и лифт ще ви направят !!!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Нали един от лозунгите на Васко Маслото и Розовото Пони Бонев беше, че ще борят презастрояването? Какви са тия разрешителни за строеж, толкова много и толкова бързо разписани?!

1

Шебек

преди 3 месеца

Който иска да ги купува... На тези цени обаче няма да е...