250

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо ново под Слънцето! Кръстоносците тръгващи от Медина получавали опрощение за греховете си за това да "убият неверник"! Дали па Кирил е измислил топлата вода? Бог няма нищо общо със ставащото в Украйна! Дали Бог се радва да види убити жени, деца и старци? Разрушени болници и жилища? Разкъсани момчета в украинската кал? Съмнявам се. Съмнявам се също и, че Божия глашатай е бившия КГБ-ец дето изгони жена си и погуби морячетата от Курск, който създаде олигархията и нападна съседни страни!

249

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е че Русия защитава православието и ще унищожи англосаксонските сатанисти .

248

Анонимен

преди 3 месеца

Нека оставим Путин да върши Богоугодното дело ,а то е да унищожава фашистката нечест навсякъде където я срещне .

247

КИМ ЧЕН ЕЙН-2

преди 3 месеца

да продължим с извращенията на рZнаците с другият персонаж-престъпника Путин. Тоя пък се позиционира като защитник на ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО - това беше най голямата подигравка защото тоя след 35 години брак, изгони благоварната си ХРИСТИЯНСКА съпруга и заживя в "сластолюбив грях" с няколко амбициозни ***, от които си произведе също няколко незаконнородени *** - от това по християнско, здраве му кажи

246

КИМ ЧЕН ЕЙН-1

преди 3 месеца

Тия руZнаци стават все по извратени и по извратени. Главният им поп - Кирчо беше уличен още преди 20 години че е бил доностник. Поп доностник означава че е докладвал "тайни" на християни споделени при изповед с ясното съзнание че ги обрича на смърт. Това е чудовищно-не само нарушаването на тайната на изповедта, но и съзнанието че убиваш хора (макар коствено)

245

Анонимен_89

преди 3 месеца

Точно това е самата истина! До колкото си спомням още през 2008-*** година Путин каза, че до край ще се бори със Злото което е обхваноло целия свят, Зло което произлезе от Кралското семейство на Англия и краварите от Сащ!!! Много скоро ще горят в Ада!!!

244

Анонимен

преди 3 месеца

Адът е на земята. А Путин и Байдън го подклаждат редовно! Ако Бог се намеси - ще бъде чрез природни катаклизми. Мисля, че наближава .

243

Русоробски фронт

преди 3 месеца

Те вярват в рогатия Мамона кото им обещава богатство и власт срещу душите на цивилните.Той изисква от тях да му правят жертвопринюшения така по-скрито зад фасадата на ,,война,,

242

Анонимен

преди 3 месеца

Дедовщина - изконната руска дейност, която едновременно защитава най-високи морални ценности, както и бори джендарлък. Бори ги по възможно най-якия начин - с йеванйе!

241

Теди

преди 3 месеца

Е ДЯДО МИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ БЕШЕ ВЕТЕРАН ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВОЙНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА

240

Теди

преди 3 месеца

ГОСПОД НЕ Е ЖЕСТОК ТОЙ Е НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ НИЕ СМЕ СМЪРТНИ И ТРЯБВА ДА УМРЕМ ВСЕ НЯКОГА ВСЕКИ СИ ИЗЖИВЯВА ЖИВОТА ПО НАЧИН ОПРЕДЕЛЕН ОТ СЪДБАТА КАКВОТО Е ПИСАНО Е ОТ ГОСПОД И ОРИСННИЦИТЕ ИЛИ МОЙРИТЕ - КЛОТО ЛАХЕЗИС И АТРОПОС ИЛИ ПАРКИТЕ ВСИЧКО Е СЪДБА ОТ ГОСПОД

239

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно че фанатизираните американски евангелисти не проповядват величие на САЩ и Изсраел, хайде де. Абсолютно право си е на Русия да си пази своята си вяра. А ние българите пък трябва най-много да уважаваме това. Защото вярата си я имат от нас. А още повече, защото със същия мотив навремето цар Александър и армията му, а и руски доброволци са се притекли да воюват за нас, виждайки зверствата за потушаване на Априлското въстание.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу Путин има издадена заповедхза арест от съда в Хага, за извършени от него военни престъпления в Украйна. Той не може да посещава много страни, защото ще бъде арестуван. Няма велика сила под санкции. Те още не са станали пълни. Това предстои.

237

Анонимен

преди 3 месеца

240 Кръволокът Путин построи най-голямата джамия в Москва. В момента избива "православни братя славяни" в Украйна, отвлича украински деца, руши църкви...Руският патриарх Гундяев, е трафикант на цигари и алкохол и което е по-ужасното, е кадър на КГБ. Какво правослание, кви 5 лв?

236

Анонимен

преди 3 месеца

238 От което следва, че Русия не е православна, славянска страна, а дива азиатска диктатура.

235

Анонимен

преди 3 месеца

229 Русия още се прекланя пред една мумия в центъра на Москва.Това е мумията на сифилистика Ленин, идеолотът на Октомврийската революция, донесла на света мракобесния комунизъм. Непогребването е най-големият грях в православието. Руснаците избиха и прогониха свещенниците по времето на комунизма, когато разбиваха куполите на християнски храмове с железни гюлета. Днес, бомбардират украинските църкви, избиват "православни братя славяни"-украинците, чиято държава нападнаха непредизвикано и вероломно

234

Анонимен

преди 3 месеца

И кое е християнското в позициите на Путин и Кирил? Нали Христос учи, че Бог е любов и че дори не трябва да се гневим на ближния, камо ли да го убиваме. И какви са тези ангели-войници с опростени грехове, които убиват деца? И откога смъртният Кирил има право да говори кой е с простени грехове и кой не? Руска пропаганда, съшита с бели конци.

233

Анонимен

преди 3 месеца

Искам да попитам подкрепящите Укропия ,Абе какво стана с контраофанзивата?и втори въпрос Боян Расате прибра ли остатъците на Светльо ултрасчета хахахахахаахахга

232

до 223

преди 3 месеца

Ти май ще чакаш Путин на границата наведен и със сапуна. Или може би ще отидеш да помагаш за избиването на фашистите? какво стана, превзехте ли Киев вече?

231

Анонимен

преди 3 месеца

Тука някои почитатели на По и Дб се ядосват че Русия напредва по всички фронтове. На е се тревожете сега на евроизборите властта ще премине в ръцете на патриотичните по партии .После любимата ви Украйна отива на тезгяха и ше се раз паррчетоса между съседните страни.Купете си карта да си я гледате за спомен че няма да я има на практика хаахахаааа