44

До анонимен 44

преди 3 месеца

Отговарям-морално е не се кахари стига да ти стани измушкаия

43

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки човек е индивидуална личност, със свой собствен генетичен код, житейски опит, разбирания(възгледи,) за живота и в този ред на мисли, не всяка по-възрастна жена би се държала назидателно, закрилнически и пр. към по-младия биологично мъж. Може да е точно обратното! А противопоставянето като израз на инат е белег за незрялост

42

Анонимен

преди 3 месеца

аз съм на 92 години забърсах на един червен поход другарка на 72 години знам че е голяма разликата в възрата преди да предприема следващата стъпка понеже вече няма партийни секретари ще попитам тези които четат морално ли е .

41

Трифон

преди 3 месеца

За мен мамчетата не са проблем ако са във форма M или L size, даже на 80год да са, важно е душата да е млада. Да готви и да ходи на лозето е naice to hove. Ако сте над 80 може да ви взема да готвите ако искате.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Защо се захващате все с много млади? Коментирайте той на 90 години, тя на 100 години или поне той на 35 тя на 45 години и двамата с по три деца от предишни бракове и не искат повече деца.

39

Black River

преди 3 месеца

7-10 години разлика, не е проблем. Повече от 10 не е добра идея. Той на 25, тя на 35 - кое му е лошото? Перфектното възрастово съотношение! Той на 35, тя на 45 - жените на тази възраст, са като зрели круши - където и да ги пипнеш, все сладък сок пускат! Той на 45, тя на 55 - ако жената е запазена на тази възраст, повярвайте ми, едва ли нормален мъж би я заменил за млад цепеняк. НивгаЖ!!!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Връзката с по-стар мъж не е добра идея, особено ако няма пари.

37

61299

преди 3 месеца

О да, забравих, "освен това съм женен с деца, къде си ти къде са другите"

36

61299

преди 3 месеца

Говорите за самочувствието на по-младия мъж, а самочувствието на по-старата жена къде е, като отсреща й се правят на "абе аз се шегувах, какво си позволяваш, иначе обикалям като пеперуда от жена на жена".

35

Не се усеща разлика,

преди 3 месеца

от 1-2 години. Но когато жената е с 4-5-6 г. по-възрастна, тя има повече опит, не се поддава на емоции и може ловко да манипулира по-младия си партньор. Затова такива връзки оцеляват дълго време. Другият важен проблем е кой как остарява. Сбаби ли се рано жената, дори да е по-млада от мъжа си, пак рискува да бъде изоставена или бракът да оцелее, но той да й изневерява. Случи ли се той рано да се състари и самолетът вече не излита, а тя е младолика и стегната и на 50 г., тогава леле мале!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Глуупост след глуппост! Няма нищо по-сладко от връзка между по-възрастна жена и по-млад мъж. Разбирателството е страхотно.

33

Традициите, продълж.

преди 3 месеца

..., а в някои случаи женели дори 10-годишни момчета за 25-28-годишни моми. Затова в този район често се е практикувало снахачеството (свекърът има интимни отношения със снахата). Нищо чудно, защото ожененото рано момче е започвало да изпълнява съпружеските си задължения чак когато стане на около 15 г., а жена му вече е на 30. И като им се роди син и го оженят на 10 г., взимат снаха на 25-28 г., свекърът е на 25 г., свекървата е на 40 г. Куриоз е, но е било факт. Книгата се казва "Жива старина".

32

От нашите традиции

преди 3 месеца

Има един стар автор Димитър Маринов, който в края на 19-и век е описал традициите в Североизточна България и е отбелязал куриоз, специфичен за този район. В миналото е имало обичай семействата да държат дъщерите си неомъжени до 25-28 г., за да ги използват по-дълго време като работна ръка. Онези, които имали синове, се стремяли да ги оженят колкото е възможно по-рано, за да доведат вкъщи още една труженичка. Затова женели синчетата си още щом влязат в пубертета, а в някои случаи .....

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 44 - Били са значи сестри близначки, ама едната била с три години по-голяма от другата? Ти на колко ракии беше, когато се запозна с тях?

30

Еее

преди 3 месеца

Земи си какастаро но златно

29

Анонимен

преди 3 месеца

Новата интрига!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Плющете се докато можете, а и връзка не винаги трябва да е нещо сериозно, в повечето случаи проблема е, че се самозаблуждавате.

27

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Абе дручко си е да ви заклати млад жребец с войнишкия особенно ,ако сте загорела дърта уроспия

26

Анонимен

преди 3 месеца

Не са чак толкова малко семейните двойки, при които жената е с 1-2 години по-голяма от мъжа и това няма никакво значение. При големите възрастови разлики понякога след време се появяват сериозни проблеми, но не винаги. А бе, всеки да си избира каквото му допада и да не му пука от чуждото мнение.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Има една държава Доминиканска република. Пълна с млади момчета, черни, без работа, без образование. Но посещавана много често от богати и стабилни европейки, американки, канадки, с добри доходи, но с провалени бракове. Много от негърчетата се женят за тези жени, идват в Европа и т.н. и си оправят живота. Няма нужда да казвам, че жената финансово поема всичко. По същия начин млади кубинчета се женят за шведски туристки и бягат. Или момчета от Гамбия за богати англичанки с провален брак.