48

следим и чакаме...

преди 1 месец

Активно следим цените и чакаме спад с 50%...

47

Ха ха!!!

преди 3 месеца

Много ме кефи довода "ми те матириалити паднаха ли", "ми те заплатити паднаха ли" - не са бе... Ама нали когато никой не купува апартамент, логично и по-малко хора да имат нужда от майстори. И като един не иска да направи баня за 2000 вместо за 5000лв, то все ще се намери някой, който да се съгласи.

46

Анонимен

преди 3 месеца

България е рай за брокери, защото всички имат имоти и преди да купят - продават, и така брокерите имат сигурни 2 сделки.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ами те всичките ви експерти са брокери. Какво очаквате да кажат, много е зле продажбите се сринаха. Ако питате в магазина дали дадена стока е прясна, какво ще ви отговорят :))))

44

Анонимен

преди 3 месеца

След якото поскъпване на материалите и труда на,строителите, колко процента поскъпване на жилищата да очакваме през 2024 година. Аз залагам на 30% или повече.

43

Анонимен

преди 3 месеца

И в България има допълнителен данък, ако имота се препродаде скоро след покупката, ако не бъркам до 5 години. Не това е важното.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах едни коптори в София за половин милион за основен ремонт.И това са от "евтините", скъпите са на цени като за Париж, Берлин и Лондон. Редно е тук да стане като на запад 40 процента данък, ако имотът се препродаде до 10 години. Защо му е на човек да живее в тая ***, отиваш на запад и получаваш работа, здравеопазване, сигурност. В България се гърмят мутри и се разхождат мypгaви.

41

Анонимен

преди 3 месеца

В момента цените са паднали с над 20 % , тези какво говорят . Очаква се много сериозен спад на цените . Ако ще си правите къща с двор - действайте , но надути цени на жилища , мерси !

40

Аз Кочо

преди 3 месеца

Лъжете като за последно.Навсякъде сделките се сринаха а в София растат с мижавите 4 пр спрямо последно тримесечие на 22. Но спрямо 21 сделките за София са минус 34 процента Честито

39

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че има сграден фонд от социализма , защото тези сега ни дерат живи и не им пука дори на палатки да живеете . Да ги успокоя брокерите , моето семейство и хората около мен няма да участваме на пазара на имоти , ще си караме в панелките .

38

Царска България

преди 3 месеца

Селянията за комунистите е религия за тях като комунизма.

37

Илон Мъск

преди 3 месеца

Няма апартамент, няма имоти, живее в сглобяема къща, няма кола, не му трябва, няма и куп други неща които богатите програмисти имат. Не знам що се случва така, най богатият човек в света да няма хапартамент от бетон.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Фейк новина

35

Анонимен

преди 3 месеца

Интервюта с най-големите лъжци.

34

The Iconomist

преди 3 месеца

За бедните е най скъпо

33

Анонимен

преди 3 месеца

Хитрите програмисти изкупихме имотите на безценица, докато умниците кътахте парите под възглавниците и чакахте балона да се спука. От плиткоумници като вас изплатихме по 30-40 апартамента и имаме пасивен доход да изхраним и внуците си. Вече хитрите програмисти нямаме интерес към имоти, защото с доходността от тях развихме други бизнеси. Сега е ред на "народът" да купува на десеторни цени. Защото "народът" е много умен :)

32

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да си чешете езиците, в София и в комплексите с къщи около София всичко се продава още на дупка. Дори в малките градове се продава, защото покрай хоум офиса хората се върнаха. Имате свободен достъп до агенция по вписванията, гледате колко броя сделки има. Кой какво чул, недочул, разбрал няма какво да говорим. Аз НЕ бих купил имот в момента, защото имам достатъчен пасивен доход от наличните ми под наем. Ако е с цел инвестиция- фондове, акции, криптовалути, П2П кредитиране.

31

1

преди 3 месеца

Тези полудяха :))). Който и собственик на бизнес около мен да попитам се оплаква, че този Януари е много слаб. Само бизнеса с имоти процъфтява :D

30

Анонимен

преди 3 месеца

След доста години тук, на това чудесно като природа място България, ще живеят предимно богати хора от други държави в новопостроени къщи , а всичко построено досега тук ще бъде предварително сринато. Малкото останали българи ще бъдат обслужващ персонал , а бг шведите ще бъдат изметени безцеремонно нанякъде.

29

Разбирач

преди 3 месеца

Каква е тая рекламна статия? Така ли мислят брокерчетата да съживят умрелия пазар? Вече свърши филма, рядко някой ще се излъже да даде 100 евра за двустаен в строеж в "перспективния квартал Малинова долина". Реалните цени са на половина и всички го знаят