147

Анонимен

преди 14 години

Всички турци , които си мислят , че българия трябва да стане турция- да си ходят в турция.

146

Тошо

преди 14 години

кой каквото ще да си приказва, но турците трябва да си ходят от България

145

Атила

преди 15 години

Явно някои хора тук, много обичат да трият неудобните мнения. И след това медиите в България били свободни за изказване на обикновенните хора. Просто това административно , което ми е изтрило четири постинга, да вземе и да се гръмне, за да не се наложи да я върши някои друг, тази досадна работа. *** и комунистическите ти нещастници ***. Че нямам все още хакерски програми, но това не означава че не мога да си намеря, ще го хакна този проклет сайт, пълен с комунистически ***. В моят блог, публикувам статии от този сайт, но никога не прилагам линк към сайта, защото не си заслужава честа да се рекламира комунистически сайт, където се трият неудобни мнения. Нека да вървят и да ме съдят за авторски права след това някои човеченца. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ТУК! МОДЕРАТОРСКИ И АДМИНИСТРАТИВНИ *** ТАКИВА.

144

te4ko

преди 15 години

СЕГА ЩЕ НИ ВЪРНАТ 20 ГОД.НАЗАД И СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМ НА СЪЩОТО ДЕРЕДЖЕ.НАПРАВО НЕМАМ ДУМИ КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕЗНАМ

143

преди 15 години

еййййй нещастници, стига с тая латиница никой не ви чете щото не става за четене

142

преди 15 години

Сега БСП и ДПС ни плашат с гражданска война. Тъй като всичко окрадоха и нищичко не могат да ни обещаят за догодина това им остана. Искам само да ги успокоят че ако почне гражданска война първите жертви ще са *** и бившите доносници от ДПС. Нали всички ги познаваме от малкия екран няма къде да се скрият.

141

преди 15 години

Ченгесарско изпълнение! Винаги, когато ги навреш в ъгъла ченгетата почват да играят на "етническата" струна...Крайно време е да се изхвърлят и да се спре това изкуствено политическо деление на българи и етноси. Делението е само едно - Народа срещу ченгетата!!!

140

DINA

преди 15 години

SAMO MADREZITE PRIZNAVAT GRE6KITE SI -A TI 4OVEK LI SI ILI ZVIAR PRO4ETI NE6TO OT MAGGAXAN ,KATO NEVIARVA6 NA NAI GOLEMIA BAZOB

139

преди 15 години

ей, много си ***, разбира се

138

преди 15 години

Недейте го критикува защото ако напусне политиката няма кой да ни управлява. Пак ще тръгнем из Европата да търсим цар, както е било след освобождението.

137

преди 15 години

А, писмото е написано в 12.30. Лично аз, ако се самоубивам- няма дасе сетя да сложа час. Това първо. Второ. Това случайно ли, че първоначалната информация бе, че смъртта е настъпила около 13 ч., свързано ли е с часа на писмото. Трето - Емин е бил под силаен стрес при самоубииството, (от изследванията става ясно), защо какво го е предизвикало. Ако човек реши да се самоубие, той обикновено е спокоен след като е взел решението. Никога няма да научим нищо.

136

Даскалеску

преди 15 години

усет , дагоева .....Хем никой не му вярва , хен всички го знаят , че е крадлив , подъл и нагъл *** , и тръгнал акъл да дава........Вместо да си лющи малолетните на яхтата , като бате му Гоце....

135

преди 15 години

abe nakraq vsi4ki 6e qdete na bozdogan rqzaniq

134

преди 15 години

Доган е окумен като зелка на тази снимка. Колко нещастна и уплашена физиономия само. Знае какво го чака...

133

кадир

преди 15 години

Истината е че със смърта на Емин потънаха много сметки на Доган и ДПС тъй като той отговаряше за финансирането на партията и само той знаеше къде отиват парите..Затова Доган като научи два часа не иска да говори с никой и гледа в една точка,защото му изгоряха париците...поне голяма част от тях ..

132

много ходя у гората

преди 15 години

Моя сценарий,извън града аресалити.Всеки може да бъде и ***.Да си натискате парцалите,а другото остави на нас.

131

преди 15 години

KATO GO GLEDAM DOGAN, TOI SI E CHIST PEDOFIL.POGLEDNETE GO SAMO ?????

130

todor

преди 15 години

А Доган откъде-накъде изнася конфиденциална информация по време на разследването и кой му дава това право? Веднага да се извика от прокуратурата на разпит !!!

129

Просветен

преди 15 години

Според мен няма притеснения за сепаратиски настроения в Родопите. Първо , че там живеят много българи, които Доган представя за турци и второ че Турция не е Албания, т.е. е една сравнително светска държава и велика сила, и едва ли ще се намеси в конфликти с държава от Европейския съюз.

128

име

преди 15 години

Лидерът на ДПС подчертава, че Емин никога не е бил издигнат до ранг да му бъде дясна ръка или шеф на политическия кабинет, както той по всяка вероятност се е представял.- А да взема и аз да се представям за дясна ръка на ***, щом така лесно става и ти вярват...и те оставят да го правиш...