48

Не забрсвяйте, че

преди 3 месеца

Пфайзер е гушнала милиарди евро от ГМО псевдо ваксините си!

47

О, о! Я стига сте ни

преди 3 месеца

Пллашили с неква хипотетична (несъществуваща или по-точно, съществуваща в само нечии болни мозъщи) болест! Аман от тъпанарщини вече близо месец!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се казва Х като зачеркване / ликвидация на стотици милиони, определени от елита като "ненужни"

45

Една

преди 3 месеца

Живея в над 75% ваксинирана страна. Викат ме в спешното да ми влеят кръв зафади нисък хемоглобин. Отказах не по религиозни причини, а заради спайковете. Моя позната не отказала. Отишла и й прелели. Сега само месец по-късно се чуди откъде й е дошло високо кръвно над 190 на 89. Досега е нямала този проблем. На 45 години е. Вече е на хапчета и за кръвно. Това е началото. Всяка следваща обработка на стадата ще е все по-тиранична, ако няма отпор!

44

Анонимен

преди 3 месеца

еййй-ни са отказват да на чипират, колко самолета изпръскаха и пак продължават

43

Кога да я чакаме?

преди 3 месеца

Да, имаше план за Ковида - събитие 201 на Световния икономически форум. Сега кога да чакаме новата пландемия? Март 2025 може би? Бил какво каза?

42

Бъдете проклети

преди 3 месеца

БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ всички в ДАВОС и всички, които им помагате! Проклети! Гнийте в ада!

41

Анонимен

преди 3 месеца

"Малко да се замислим, че там нямаше масов мор без маски и ваксинации. Значи не са били и нужни." - Ключовият момент тук е "малко да се замислим". Добрата новина е, че в България горе-долу 80% се замислихме, за разлика от Запада, където има няма 10-20% бяха от замислилите се. Явно масата от хора в света имат проблем с това "малко да се замислим". Решили са, че Телевизорът ще мисли вместо тях. В такъв случай напълно разбирам идеята, че населението трябва да се редуцира. За какво са ти НЕмислещи?

40

Анонимен

преди 3 месеца

За нея ще има по 10 бустера ваксина,ама за по сигурно може и 20 ,по 10 долара парчето,задължителни.А на следващата година пак,че ще има варианти и мутации.Ще има и нови фарма милиардери ,разбира се само американските и британските ваксини ще са хубави

39

12маймунки

преди 3 месеца

На маймунки ви направиха. Докато има тарикати , ще има и ***.

38

Анонимен

преди 3 месеца

И най-ме впечатлява тук, че прочетох, че нируса щял да се казва точно X= Защото още не се знае как точно ще изглежда-като таралеж или заек, но вече му разработвали ваксина. Демократчета, не се стряскайте, светлото бъдеще ви е на хоризонта и блести, блести...

37

Дейвид Айккъмробите

преди 3 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Абе пешо, какъв доктор си какви ти животни. Доказано и обявено от фбр е, че болестта е дошла от лаборатория, никви прилепи, никви мамуни. Много вероятно и хив и другите да са ги пуснали. На теорията с животните вече никой не вярва. Ако има трета световна ще се пускат всякъкви гадости...остави ни да си поживеем без страх поне.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Честит прайд ден :)

34

Марга Рит

преди 3 месеца

Настройват ни психически за следващата атака на фармацефтичните компании. Малко лапаха по време на Ковид. Ред е на лабораториите да измислят вируса. После някой прилеп или комар ще бъде виновен.

33

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия и Китай ваксинацията беше задължителна. :)))

32

Анонимен

преди 3 месеца

Аре пускайте я, до кога ще ви чакаме??? "за да обозначи неизвестно засега инфекциозно заболяване" - дрън-дрън-ярина! Тези ги разправяйте на старата ми шапка...

31

Анонимен

преди 3 месеца

В Давос го решиха. Мислех, че тази информация е кьорфишек, но ще се окаже самата истина. А диктатора Лукашенко пусна всички да влизат в Беларус и да носят маски, само ако пожелаят и да се ваксинират също по желание. Кой е диктатора? Малко да се замислим, че там нямаше масов мор без маски и ваксинации. Значи не са били и нужни.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждам напоследък Кунчев и Кантарджиев да не са болни от Х

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тази теория е за западния свят.:))