136

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че на някои кръгоиве в Украйна не им хареса разпределението на съветските богатства след независимостта. За това и си назначиха Зеленски и си предизвикаха войната, за да могат да преразпртеделят каквото могат. Ама сметкитре излязаха криви май - няма да остане нищо за преразпределяне.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Една *** преди да изяде един орех си го мери дали ще излезе отзад накрая. Тея преди да предизвикат Русия на война премериха ли си я отзад, дали ще излезе? Струва ми се, че и маймунчетата са по - умни от укропитечетата...Щял да ги подкрепя запада... Ами мизерията, в която живеете и ще живеете още дълги години кой ще ви компенсира? Кой ще компенситра загубените ви в мизерия и война години? Но, щом така си решила ти, добре, украино.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Досега що не го решихте то не баха Хамарсси Петриоти Джевелини Леопарди сега до дроновете опряхте . Само изнудвате Европа за пари гнусни фашисти

133

Анонимен

преди 3 месеца

И да вземете превес с технологията пак няма нищо да стане.Стигне ли се дотам, ще има тактическо ядрено оръжие от руска страна.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Да чувате китайците да взимат мнение във войната вече не ,хората са умни гледат да си изхранят народа и това е.

131

Боби

преди 3 месеца

До Кравар Евроатлантик Борис Надеждин е нормален политик. Доста изказвания съм слушал по руските медии. Да има някои идеи че всичко западно е по-добро от руското, но извинете след налагане на колко станаха 23 000 икономически рестрикции и руснаците си живеят живота значи нещо в пропагандата всичко най-добро е на запад нещо куца. Като цяло Достоен кандидат за президент.

130

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Русофилите подкрепяте ли Борис Надеждин? Има ли някой русофил тука дето не е промит от путинската пропаганда и има визия за Русия различна от болшевишката мизерия?

129

Малко за политика

преди 3 месеца

До дни сигурно няма да го има. Зеленски вече му е написал уволнението. За Украйна на фронта нещата никак не са добре и някой трябва да е виновен. Засега кандидат за уволнение е Зеленски. Да видим обаче какво мислят в САЩ.

128

ха-ха-ха

преди 3 месеца

Този укрофашист е дал на задна.Но поне си е запазил майчиното име Валерий.Защото всички долни хохли са си наслагали някакви евроджендърско-славянски имена, като Володимир и Оленя Зелевски...До края на годината ще си върнат руските имена и ще кротуват всички фашистки укропи.Тези ,които останат живи.

127

ГНЕВЕН

преди 3 месеца

Току що прочетох ,че някакъв укропитек от генералитета на фашистката армия ген.Микола Маломуж е потвърдил,че укропитеците са унищожили 90% от професионалната руска армия.На фронта имало само млади и неподготвени руски бойци.Та си викам ,защо още не сме прогонили дезертьорите-навлеци обратно към Оссрайнината?Тъкмо ще ни олекне на бюджета ,пък и долните укропи ще помогнат на контранаступа!А Залужни и натресен на фашистите от краварите.Точно като притивния плъх Тагаренко.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тоя сега командвали ВСУ или не е командва, нещо се обърках. Ама за тая работа са виновни журналята.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 119 - имат кораби руснаците - потопяват им ги. На украинците що не им потопяват? Ами щото нямам нищо за потопяване.Затова пък доста танкове загубиха- и едните и другите. Като дойдат ефките в украйна ще има самолети за сваляне. Седи мирно и чакай - шоуто наближава. Не си мисли че това са някакви самолети-чудо които не падат. До сега не е имало война в която да няма загуба на техника и жива сила. Няма и да има.

124

Когато подминеш 60г

преди 3 месеца

Ще ти е ясно това което на мен ми е ясно - тука всички генерали се смятат за командири от съветската армия и са по-големи реваншисти от Путин ! 100 % гаранция ,че на 9 09 във семействата им е официален празник . П.П. това не е тайна !

123

Когато подминеш 60 г

преди 3 месеца

Ти е все едно дали ще те управлява Путин или Малдзедун ! Да му мислят младите който не искали да се изпеавят на директна схватка със врага , е да ама врага не идва да те черпи една бира и един качак ,а идва да ти ги вземе и да ти каже как да живееш че да си по-полезен на него ,ан е да си клатиш краката , Ясно е че не ви се бие ,тогава бягаите да ама *** и там ще дойде и дано да дойде ,че кокото и да бягате накрая да се биете .

122

кой е виновен

преди 3 месеца

Искрено съжалявам за младите момчета на борда на Ивановец.

121

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен (6): Минусите няма да го спасят. За Хага е (ако има късмет, разбира се).

120

Анонимен

преди 3 месеца

"Украинцы устали от войны и военные, и гражданские.В то время как Украина стремится пополнить свою истощнную армию, среди е гражданского населения растт раскол, пишет NPR. Спустя почти два года после начала украинского конфликта усталость ощущают как солдаты ВСУ, так и мирные граждане. Между тем по всей Украине растущее осознание того, что кровавый конфликт на истощение может затянуться на долгие годы, поставило на первое место вопрос о том, кто должен быть обязан воевать, как долго и в каком качестве.Источник: https://rusvesna.su/news/1706794216

119

Анонимен

преди 3 месеца

До по долното мнение. Според тебе ние приятелска страна ли сме на Русия ?

118

Анонимен

преди 3 месеца

От вчера нямаме Излъчване/Сигнал на телевизия България он еър. Обаче никаква информация защо сме наказани така и каква е нашата вина ?!?

117

Анонимен

преди 3 месеца

Путин обича Ердоган и Севернокорейсите и тем. подобни,а България обявява за неприятелска.