101

до този "специа

преди 4 месеца

ако го хванете тогава говори, че не е професионалист и анализирай грешките му, ако не го хванете (което е много вероятно) значи е професионалист а как и защо няма значение, резултата е положителен, може да му е за първи път, но ще се ошлайфа, има време и материал колкото искате.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Дали има други?!Има..Марияна Тодорова..

99

1234

преди 4 месеца

До АнонименТова, че жената е пуснала жалба прави ли тази жалба истина ? Пълно е с жени, които обичат да го играят жертва в името на свои си цели.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Малък калибър на куршума. 1 или 3 изтрела. От 15 метра. Точни! В 19.30. Вярно, зимно време. Вече няма задръствания, но още има доста автомобили по улиците. От мястото където е бил, изходи в много посоки. Хладнокръвен. Пред майка му и децата му. Да знаеш, че не е професионален убиец. Ама никак. И този ми бил експерт?

97

Анонимен

преди 4 месеца

докога ще ни го рекламирате този огромен експерт - бил зам ректор на Академията, да за няколко месеца по времето на правителството на още по-големия експерт Орешарски, същияг е от структурите на ДАНС и никога не е работил в полицията, не е и разкрил и една кражба, експерт. . Защо не лансирате настоящия зам ректор който е такъв от години... също е риторичен въпрос.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Не отричам участието на жените в убийството на Пейо, нито го потвърждавам, но че разсъждават иддиииотски повечето хора с дипломи е факт, те не търсят първопричината и действията или бездействията на хората, довели до извършеното престъпление и убийството и как точно е извършено, те нямат обикновено логично мислене , не търсят факти, мотиви, а се опират на обиди, на сензация, на чуто-недочуто от някой или от махленските клюкярки!

95

Анонимен

преди 4 месеца

(Случая Пейо), четвърто , странно изведнъж, се изсипаха един куп празноглавци и психиатри , юристи(адвокати), да дрънкат абсолютно празни+лъжливи приказки за случая с куп обиди срещу жената, не знам кой им е дал диплома, та те нямаха дори елементарни логични разсъждения и опора на факти, а обидите означават безсилие и опит да се натопи някой, единствено един следовател подбираше думите си, разсъждаваше и не изрече глупости в пространството. Извода е, че много отпадъци, произвеждат ВУЗовете в бг.

94

бг смешки 2

преди 4 месеца

НЕ ЗНАЕ Т ЕЛИ ЦЕЛИ полицейски управленйия се изхранваха от мутрите навремето преди да ги изпозастрелят повече то ! мн глу***паци имало у БГ ....

93

Анонимен

преди 4 месеца

Случая с Пейо, трябва да се провери. Жалбата, която е пуснала жената за сексуално насилие над нея, звучи достоверно, защото тя е посочила конкретно мястото, времето, начина на извършване, а трето, убийството на този Пейо е професионално извършено, извършено е от професионалист, такова убийство, обикновено не се извършва от необучени хора, а и мъжете са по-силни физически от жените, четвърто , странно се изсипаха един куп празноглавци и "психиатри" да дрънкат абсолютно празни+лъжливи приказки за

92

Анонимен

преди 4 месеца

Сега следих коментариите със сериала за Пейо, първо, тъй наречения СМС и написаното за евентуално "отравяне" на Пейо , не звучи достоверно, ама никак, второ, е написано по много официален начин, по който човек не разговаря и не пише с най-близките си хора, жалбата,която е пуснала жената за сексуално насилие нея, звучи достоверно, защото тя е посочила конкретно мястото, времето, начина на извършване, а трето, убийството на този Пейо е професионално извършено, извършено от професионалист, надали т

91

Анонимен

преди 4 месеца

убила го е жена му. Защо е извикала полицията час след убийството?

90

дрън дрън дрън

преди 4 месеца

Локуми, локуми, локуми! След дъжд - качулка!Къде сте били всичките, когато този *** е въртял измами и престъпления години наред необезпокояван!? Колко хора е съсипал!? А вие сте спали и сте си прибирали тлъстите заплати в края на месеца, без да свършите нищо! А сега обикаляте студията да дрънкате глупости! Добре че се избиват един друг, че ако чакаме на вас....!

89

Еми да

преди 4 месеца

Когато институциите не искат да работят и когато държавата е една смешка, хората сами почват да раздават правосъдие. Как Нотариуса има поне 200 имотни измами. И как поне за една не е осъден. Това се случва в ***. Ежедневие на безхаберни и безотговорни български граждани. Оная година даже аз плащах два пъти гражданска отговорност за моята кола. Е те тва сме българите. И като някой ни каже как 500 години сме били роби ...ей така, щото и сега сме си роби на съвременните ни поробители

88

Хе-хе, смех!

преди 4 месеца

Няма нито един факт или догатка, че килъра НЕ Е бил профи

87

Анонимен

преди 4 месеца

Почва разтягането на непости от типа "все по-радикални за изходите от убийствата".... Значи се прикрива нещо! Че нима преди месеци и години не са били радикални изходите от УБИЙСТВАТА? Все е бил убит някой...... Или преди е имало убийства без да бил убит някой? А?

86

?!?!?!

преди 4 месеца

На кой му пука за тази *** живяла на гърба на хората, червеите да го ядат !!!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Ами намерете го и хванете тогава. Застрелял го е пред очите на толкова хора и си тръгнал преспокойно. Излиза, че килъра не професионален, но още по-непрофесионални са ни полицаите.

84

SWAN

преди 4 месеца

Щом този замазва с толкова казани глупости, явно има общ шеф /ДС/ с убития, който прикрива :))))))))))))))))

83

Анонимен

преди 4 месеца

Ц ц ц няма вече професионалисти.

82

бг смешки 2

преди 4 месеца

а те са мн такива у БГ !