19

Един референдум

преди 3 месеца

И на бизнеса ще му стане ясно!!!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗАДКУЛИСНО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО!!!НЕ НА ЕВРОТО,И ПОМНЕТЕ ТО НЕ Е ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ!!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Някой въобще вярва ли ?!

17

ЗатвКомплекс

преди 3 месеца

Глория Палас. Ви Кати да си купите апартамент при нас ако сте финансови измамници мутри или корумпирани политици Като БСП Възраждане инт И Радев.Останал ни е само един свободен!!!

16

Е откога в БеГе

преди 3 месеца

Му викате бизнес на корупцията контрабандата имотните измами търговията с органи дрога проститу цията и трафика на мигранти

15

Т.н. бизнес

преди 3 месеца

Не вярва защото не иска въвеждането на еврото и шенген. От колко години Бг. е в ЕС? И нищо! Само Европа ли е причината? Да бе!

14

Хахаха

преди 3 месеца

Никой нормален човек не вярва че ще влезем във Шенген и Еврозоната!! Хаха докато има балъци ще има и терикати(Бойко,Делянчо,и кире) хаха да живее България и българите хахаха

13

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото са по-ниски доходите, толкова по-висока е инфлацията. Доказателството е размера на инфлацията в България сравнен с този в другите държави от ЕС.

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Експерт Инфлацията спада само с контрол на цените. Като в ЕС е скъпо се внаса по-евтино извън ЕС но ЕС веднага слага глоба. Така излиза, че бг е по-зле в ЕС отколко извен ЕС и еврозоните.

11

Експерт

преди 3 месеца

Пълни мошеници лъжат най-нагло не е вярно това народе прогледни м___е в Бъ не искат Еврозона , лъжат за инфлацията 1Е =1.95 лв , ако инфлацията в Еврозоната е 4 % а в България в 8% инфлацията е една и съща надценката е малко по-голяма в Бг тоест апашите крадат повече от Бг народ ,цената на една стока е двойна примерно месо 5 Е в Европа в бг 10 лв инфлацията от 4 % в Евро е същата като в Бг на 8 % поради обмяният курс фиксиран едно към две . 8 % в бг стока в Евро си е 4 % в Евро .

10

Анонимен

преди 3 месеца

Инфлацията точно спада само с държвен контрол на цените но 90те го махнаха. Тоя Велев бил умник.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ако е по-ниска инфлацията в бг от еврото за какво ще влизама като сме по-добре. Има смисал ако сме хиперинфлация само или висика както сега но ЕС не ни иска. А и нали ни лъгаха че борда ще спре инфлацията пък тя е висока пак и с борт. Е то излиза че и евро а и борда са е глупос и може да си сменим лева с друг и не ни трябва никакво евро а икономика.

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До коментарист 3. Я и кажи кога точно се е освободила България от турско робство,че нещо не намирам връзка между реалността и глупостта да се вярва,ще сме освобождавани. Как така сме освобождавани,а турците останаха да живеят в България? Никога не сме се освобождавали от турските убийци.Ето ги,във властта, в икономиката, в културата ни,която грабят,за да представят за своя,а на нас да ни завещаят чалгата им.

7

Шопендар

преди 3 месеца

С тези управници,и при тези условия,няма как да стане,до месец ще гръмне новата изненада от лукойл,нова лавина от цени,и хаоса ще продължи,следваща дата 2027г,но не е сигурно.,а и в европа ври и кипи,инжектираха и украйна пак,за да има с какво да оправдаят некадърноста си.,за батака в който вкараха европейските народи,започва мноого тежка година,а у нас,мафията се прочиства и стяга екипите си.

6

Анонимен

преди 3 месеца

А за какво ни е това евро, ние си имаме лев и това символизира българите /лъв/. Ненаситните управляващи искат да продадат България, но да не забравят, че ще платят прескъпо затова.

5

СПОКО

преди 3 месеца

Няма да има референдум, защото КС ще го отмени. Но и Евро няма да видим. ЕС тази година ще се рабута яко, особено след изборите и няма да му до нас, а и инфлацията тук яко ще рипне, особено след фактическата дерогация.А като затворим и ТЕЦ-овете, а и АЕЦ-а - лее-лее, цени до небето. Но ние така си искмае, щото така си гласуваме.

4

Анонимен

преди 3 месеца

То и не-бизнесът не вярва. Само политиците ни си чешат езиците.

3

Democrat

преди 3 месеца

Бизнесът се държи от хора, които не могат да правят бизнес. Това са партийци-комунисти. Те могат само да крадат и да експлоатират народа-калинките.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото по късно, толко по добре, но с лев е най добре. ЛЕВът е национална валута откакто Бг се е освободила, символ на България.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Важно е да отговорим на изискванията за корупция и сглобката да продаде страната, след което да заминат всеки на свой остров.