127

Рики

преди 3 месеца

Изчезваме като нация но политиците все по активно ограбват и унищожават държавата ни. Те са най големия враг на населението.

126

Мая Ангелова

преди 3 месеца

Ваня Григорова трябва да бъде премиер или президент. Тогава страната ни няма да се разпадне.

125

Атанасов

преди 3 месеца

Всеки ден в страната стават убийства, жертви от катастрофи и корупционни сделки. Не осъждат престъпниците. Затова хората масово емигрират, както и ниските доходи.

124

Цанев

преди 3 месеца

Вместо политиците да ограбват държавата по добре ще бъде да направят доходите на хората като тези в Европа.

123

Атанасов

преди 3 месеца

Вместо чести пътувания до САЩ давайте повече пари за детски добавки, заплати и пенсии.

122

.

преди 3 месеца

Това не е важно , важно е да се махнат альоша ...мальоша , апартаментите , Шенген по космос и т.н. , даже Асенчо от юни не беше плащал обезщетения за частните градини , точат здравната каса и т.н. и т.н. с това се занимават.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да правят нашите политици? Крадат. Уреждат своя живот, живота на децата и на роднините си. България се топи и ще изчезне, но няма да е докато са на власт, а какво им пука за след това? Децата им ще си живеят в чужбина с крадените пари, не им трябва България.

120

Анонимен

преди 3 месеца

С комунисти демокрация не се прави. Печи го, вари го комуниста се към комунизъм го тегли. Като няма лустрация, ще ги чакаме да изпукат.

119

Шопендар

преди 3 месеца

Политици бол(много),Държавници няма,затова България се рее,,без стратегия.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Давайте помощи до 3-то дете. За родено дете давайте по 10-20 бона на семействата. Хората трябва да се таковат спокойно. От там се почва.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Някъде в евродирективи да се споменава "нация"? Не! Значи, всичко е наред, отговаряме отново на всички критерии за ... Ако се има предвид намаляващо населението, то Брюксел отдавна има решение за всичко, в случая мигрантите решават този проблем. Бежанци от войни също, затова подкрепят мира навсякъде с оръжие. За всякакви А..., Ама ..., Не щем, също има готови решения /добри практики/ за налагане на контрол.

116

До т.нар. Ястреб

преди 3 месеца

..... Навсякъде, където сте успявали да установите господството си макар и временно, сте правили едно и също нещо - оставяли сте само 1/3 част от местното население да живее в земите си, а 2/3 от това население сте заселвали в далечни земи. Затов в Анадола чак до 20-и век се знаят кои са българските анклави. Ама кой да ти каже.

115

До Ястреб Османлията

преди 3 месеца

Посмали байно и чети историческа книжнина, защото именно въз основа на османските архиви е доста ясно уточнена числеността на българското племе, благодарение на чийто труд и способности българските земи са една от най-богатите ви провинции през онези 5 века. В края на 14-и век сме били около три милиона и то след чумната епидемия, благодарение на която ви е било толкова лесно да се настаните тук. През 15-век сме вече под един милион (900 000), благодарение на вашата демографска тактика .....

114

toti

преди 3 месеца

НЕ се бойте деца,ще дойдат много емигранти,ще се заселят,ще се плодят и така България пак ще я има ,но и много други ГЕТА освен *** ще се навъдят,но ще се води между им война,ще има още по голяма престъпност,но и никой няма да го е грижа ,колкото и да е зле ,няма да е по зле !!!И сега гледам над 50% в големите отбори са чужденци е иии???

113

Анонимен

преди 3 месеца

Не зависи от политиците това нещо, не забравяйте, че най-бедните страни имат най-голем прираст в населението, не е до предлаганите възможности и условия :))

112

Анонимен

преди 3 месеца

Не е вината в положението в България, а във възможностите които предлага новото време. Защо да блъскам по 6 дни в седмицата, на фиктивна заплата, лятото за море излизаш в неплатена..... Един колега майка му се разболя и тъй като трябваше да се грижи за нея още на третия ден му "предложиха" да напусне - поне да му бяха дали отпуска-после щели да го назначават отново.

111

баба мара

преди 3 месеца

тази тема не вълнува никои които е жив след години ще усети какво означаватова

110

НЕ ГИ

преди 3 месеца

ИНТЕРЕСУВА-ВАЖНО Е ДА КРАДАТ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ

109

Мен

преди 3 месеца

Интегрирате рромите ние им плащаме данъци те взимат всякакви помощи, Давате им апартаменти държавани и са пей сърце ... сега отивам в парка роми,имигранти и луди се разхождат на всякъде ...Ето това ще ви остане в държавата !

108

Анонимен

преди 3 месеца

Световния рекорд по аборти към животодени се държи от русия 2007. Нали знаеш?