12

Платена реклама

преди 3 месеца

на Истанбулската конвенция

11

Дзъ

преди 3 месеца

Ами щото според полицията, ако не сте натрошени на парчета или мъртви - няма кво да направят такъв бил закона

10

Анонимен

преди 3 месеца

Пищяха против някаква си Истанбулска конвенция само заради името на конвенцията, пък не се сетиха, че мъжа никой не го пази. Още по-малко пък тая конвенция. И изведнъж някви убили и запалили мъж на Витоша и ги хванали и всички телевизии само за това говорят. И то говорят, щото тия жени били някви влиятелни, властни, с връзки по партиите.

9

Дали

преди 3 месеца

А, дали не е обратното и НПО да ползва тия хора, за да прокара политиките на спонсора.

8

Трагедия

преди 3 месеца

В България се имитират промени, в действителност те не се прилагат- дори в това правителство, уж решено категорично да се справи с корупцията и бездействието на институциите. Явно няма начин как да се промени чиновническото мислене на кадрите и да се накарат да работят в полза на жертвите на насилие.

7

Анонимен

преди 3 месеца

А какво да търсят , я ми кажете една държавна институция която си върши работата !?!? Докато човек не им цъфне с екип от някоя телевизия не си мръдвад пръста за нищо.

6

Шопендар

преди 3 месеца

Държавата абдикира или не се справя с някои от своите задължения,и на нейно место тихо и полека се наместват нпо,които в определен момент започват да се намесват в държавните дела,и да диктуват и налагат свои правила.а досегашната практика показва че нпо са опасни за правилното тълкуване на действията на държавата,и за авторитета на държавните органи

5

Анонимен

преди 3 месеца

Не е въпроса в законите, а че не се прилагат. Така че спрете с това домашно насилие, както виждате не само жените са подложени на него.

4

Али Реза

преди 3 месеца

Нормално.И на НПО-тата не им пука, ама поне може да дигнат малко шум по медиите и да си изкарат финансирането и заплатите. Пък на службите заплатите си вървят. Що да се напрягат и само да отварят преписки и да се чудят, в кой шкаф да ги местят

3

Анонимен

преди 3 месеца

МИ КОЙ ДА ТЪРСЯТ? МОЖЕ БИ ПОЛИЦИЯТА В СТАРА ЗАГОРА???????????????????????????????

2

Анонимен

преди 3 месеца

Не закачайте сега Денков. Той е на среща на върха. После Джо го чака в САЩ.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Защото службите не работят.