72

Ха ха ха

преди 4 месеца

Значи Навални, политическия затворник чиято ОСНОВНА работа е да говори против Диктатора Путин и да публикува в социалните мрежи призиви за сваляне на Путин от власт .... . се намира сега в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГ ЗАТВОР, при НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ и с почти ЕЖЕДНЕВНА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА .... НО РАЗПОЛАГА С КОМПЮТЪР, ВИДЕОКАМЕРА, неограничен ДОСТЪП ДО БЪРЗ ИНТЕРНЕТ и НИКАКВИ ЗАБРАНИ да публикува в социалните мрежи "критиките" си към Президента на Русия - Путин.,... Какво друго да кажа, освен - БА МААААМУ...

71

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен72.... И защо ?

70

Не е лесно

преди 4 месеца

За свободата трябва да се воюва. Някои трябва да си заложи ***

69

Анонимен

преди 4 месеца

Путин обича Ердоган и Севернокорейсите и тем. подобни,а България обявява за неприятелска.

68

Беля Разложненъй

преди 4 месеца

Гледа он през речетките ясно северно сияние. държи се загъзето и стене ли стене от внимание.От яд че само тро плаката имаше завчера на демионстрацията с неговото име. Преебалний даже не подкрели Беля Напарожний или къ му па на новио Навални името и нем едно економическо наручение за 20-30 година му треа и да видиме кой дъгата че да пипне и нещо да гъкне. Свобода и равенство се иска.Полицията свободно да тепа рита и арестува и под равнис субектите тунели за ново метро МоскавБерлин да одът и копат

67

Анонимен

преди 4 месеца

тия пак улезна в период на яловобезплоден до стерилност политическименструален цикъл

66

Христо Христов

преди 4 месеца

Демократите мразят изборите и референдумите.

65

Джулиан Асанж

преди 4 месеца

А за изборите в Украйна, нещо?? ....адвоката на Джулиан Асанж

64

Анонимен

преди 4 месеца

Човекът от затвора си води блог, общува с цял свят, обръща се към народа. е няма другаде по света такъв затвор. Да се чували какво казва Асанж за последната реч на Байдън? Не сте, защото не му дават да каже гък.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Навални няма абсолютно никакъв авторитет.

62

Безсмислен призив

преди 4 месеца

Призивът на Навални за протести по време на изборите е безсмислен, защото в Прим.итивна рус никога не е имало избори.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Toя пък, ако Путин стигнел до Берлин ислямизацията щяла да приключи. Не гледаш ли, че Пътин си е пръв приятел с Кадиров. И през 2 месеца се среща с лидери на арабски държави и Турция и Иран и Северна Африка. Последно със Саудитска Арабия се разбраха за петрола по света. Отделно, че ислямизацията е едно от най-добрите неща които могат да се случат. Ако има ислямизация и "гендеризацията" няма да я има и мъжете ще бъдат мъже и жените жени и тока ще поевтинее и бензина и хората ще са състрадателни.

60

Миндаугас

преди 4 месеца

Балтийските антифашисти: - Ако Путин стигне до Берлин: - гендеризацията ще изчезне; - мъжете ще бъдат мъже, а не жени;- електричеството ще поевтинее; - бензинът ще поевтинее; - Ислямизацията ще приключи; - левите зелени ще бъдат изпратени в затвора като блогер фюррер Навалний. Оказва се, че не само всички германци се страхуват, че Русия ще нападне Германия. Някои дори приветстват това и дори мечтаят за него.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Този дали щеше да има кълбенца между краката да се зъби, ако не беше богат и известен? Ако беше обикновен човек, досега да го бяха освиткали.

58

Христо Христов

преди 4 месеца

На предните избори в Русия имаше 8 кандидата, в САЩ - 5.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е тази колония със социални мрежи? Този Навални няма ли малко срам?

56

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо еврейско нема в мене, бузест добруджанец съм, тоест теле.... хахахахаха :))) Комунизма се свързва с юдеите, капитализма също...идеологията на ония с мустачките, нали се сещаш :)))

55

Анонимен

преди 4 месеца

Забележете противниците на Путин са евреи !!! защо ли -но още командват руснаците (това не вижда но се чуства )и те роби защото Путин е мек и няма този юмрук като на Сталин (но Сталин командваше бедни генерали или чиновници ) а тези милиардери захапани от яреяите начело с ЧУБАИИС

54

Анонимен

преди 4 месеца

джуджа е пътник.

53

Анонимен

преди 4 месеца

а нещо за асанж дето без присъда лежи в амврикански затвори кога ще кажате