574

Тогава

преди 3 месеца

Киев е български.

573

Малко са

преди 3 месеца

Само след месец оня Клоун от Окрайна ще иска още.... и още... и още...

572

българин

преди 3 месеца

Браво.. Всеки цент и стотинка дадени на Украйна са нещо добро за човечеството и целия християнски свят.. Сатаната Путер трябва да бъде спрян и наказан. а неговите подчинени ще връщат тези пари на Украйна поне 100г

571

БЕ АЗ ИСКАМ

преди 3 месеца

НИСКИ ЦЕНИ НА ХРАНАТА В БЪЛГАРИЯ. КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА УКРАЙНА

570

Анонимен

преди 3 месеца

Ти, който ми триеш коментарите --- та те изтрият дано!

569

Шишо

преди 3 месеца

Поне да излязат и да кажат истината. Ще включат печатницата за пари за пореден път от 2021-ва насам. Парите които ЕС раздава за разни програми, зелени сделки, на Украйна, на бежанците и пр. не са обезпечени по никакъв начин. После ще ни обясняват как инфлацията била намаляла до 5 процента... Моя съвет е теглете каквито пари имате в банките и ги обръщайте в злато. Отминаха времената на конвертируемите валути.

568

РАЗБИРА СЕ

преди 3 месеца

ОРБАН Е ГОТОВ ДА ДАДЕ МИЛО И ДРАГО,САМО ДА ОСТАНЕ В ЕРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

567

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците гонят ордите на Путин от земите си,както дедите им хитлериските!

566

Анонимен

преди 3 месеца

Кошмар в посолството на "Драган Цанков" 28. Книягина мутрофанова праска емейли с нови инструкции с какво рус0р0бите да се защитават.

565

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките ревът и още смятат колко са 50 милиарда евро в копейки. Като е толкова лошо в ЕС и толкова хубаво в Русия защо мигрантите искат в ЕС? Защо вие копейки не искате в Русия. За миналата година има само 83 българи отишли в Русия на екскурзия или по работа.

564

Браво

преди 3 месеца

Днес само хубави новини. 50 милиарда помощ за героична Украйна,потопен рускофашистки есминец и разбита цяла панцердивизия на Путин край Новомихайловка.Вчера три самолета на руското Луфтвафе никога повече няма да хвърлят бомби над мирни градове!

563

Анонимен

преди 3 месеца

Укрите още не са получили новите пари, а крайцера иванушка се превърна в подводна лодка. Преди укрите дамбиха само бамбас, сега дамбят навскяде - в наленинград има всеки ден бабах.

562

Анонимен

преди 3 месеца

Честито на новите украински милионери и да им давате път като ви задминават с големите джипове по черноморието.

561

До 123

преди 3 месеца

50 милиарда не са много пари, това са изключително много пари. Икономиката на ЕС не я коментирам има данни и те не са добри за ЕС. Парите не са шума да си събираш когато ти трябват. 50 милиарда са много болници, пътища, заводи и т. н. Украйна според мен е като алкохолик където хората му дават пари за хляб пък той си купува алкохол. Нефтопровода през Украйна работи на 100% за ЕС. ЕС си плаща като поп на агресора. Това според теб нормално ли е?

560

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е ясна, намериха малко пари, сега се търсят украинци. Я по-добре кажете какво става в близкия изток, нещо се мълчи. Израелците продължават ли с геноцида? Ще има ли отмъщение за убитите американци и изобщо имат ли право на отмъщение? Какво става в Европа, май фермери и от други страни започнаха протести?

559

Анонимен

преди 3 месеца

Тези 50 милиарда щели да ги дават до 2027-***,т.е. планират дотогава война като после ще обясняват как Путин планира това.Всъщност Зелето е забранил мирните преговори.Кой ще им търпи войната до 2027-***?!Даже мишките протестират срещу тази война!Да я спират!Това са луди хора,които мобилизират насила укрите и ги пращат за пушечно месо,а в Европа искат да докарат изкуствено създаден глад,за да фалират фермерите и така масово да намалят населението.Това е престъпление против човечеството.

558

И понеже

преди 3 месеца

Тока в хохландия го вдигат двойно, Шойгу да бъде човек, да им изхака всичките подстанции, че да помогне на хората да не плащат!

557

Тоя път

преди 3 месеца

Със стачки няма да се размине! Може и местните в брюксел, париж и берлин да свършат работата на путин...

556

123

преди 3 месеца

Копейките как се разреваха за некви си 50 милиарда. 50 милиарда са ужсно много пари , но на фона на икономиката на ЕС са пари за вестници и са много ниска цена за това ордите от варвари да бъдат държани далече от цивилизования свят.

555

Bebok

преди 3 месеца

50 е малко, дайте 250! И после още 300. Сичко ще бъде "усвоено" навреме.