120

Аха

преди 3 месеца

Всяка война или революция се прави с пари и наркотици. Кронщадските матроси, които са правили Октомврийската революция са били на кокаин. Днес звучи невероятно, но тогава кокаинът се е продавал свободно в аптеките и не е бил така скъп, както е днес. Кокаинов наркоман е бил и Зигмунд Фройд. Втората световна война немците я карат на первитин - таблетки, шоколади с первитин. Хитлер също към края на войната вече е тежко зависим от первитина. Тъй че нищо ново под слънцето.

119

Анонимен

преди 3 месеца

Два дена в болницата без бело и почват да искат поне канабис.

118

Анонимен

преди 3 месеца

От канабис се правят и хубави въжета, с които човек може да си направи примка около врата.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Главатаря им е на бело, за тях само канабис.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Самият Хитлер е бил тежък наркоман, защо да не са наркомани и украинските войници? След като Хънтър Байдън е наркоман, защо и баща му да не е на тежки антидепресанти?

115

Коцето

преди 3 месеца

Направо другите от ЦРУ да доставят ЛСД,кока и други от сорта че те са специалисти в областта.,🤣😅

114

Д-р Менгеле

преди 3 месеца

Всички хохли се дрогират,така няма да усещат смъртта и болката при силни наранявания 50 милиарда от ЕС ще им стигне за още много години да шмъркат и да воюват.

113

Тото

преди 3 месеца

Брендо вече е организирал 5 тона чист хероин за Великден . Ще има достатъчно за украинската армия и за Зеленски.

112

Ъхъ !

преди 3 месеца

Е, отглеждания при украинците Брендо - кокаиновия крал , ще се погрижи къде за канабис, къде за марихуана , но най-вече за кокаин и хероин. Надрусаната украинска армия ще яхне подарените им от България бронетранспортьори и ще разгроми руските захватчици !!! Скоро !

111

Анонимен

преди 3 месеца

До Ха хаС наркотици, ги снабдяваха не холандците, а един голям бос, евреин, живеещ в северна Европа! Украинците, трябва да се очистят от наркотиците с които ги тъпчат и съсипват, превръщат ги в руини, това трябва да спре!

110

Анонимен

преди 3 месеца

Престанете да рекламирате наркотични вещества, които разбиват човешки съдби, съсипват здравето на хората, разбиват и семейства, убиват хора! Стига!

109

Анонимен

преди 3 месеца

Тревичката надали ще им помогне, тя не действа като амфетите или кокаина и кристалите.... :))))

108

Анонимен

преди 3 месеца

наркоманията на една разлагаща се нация!

107

Анонимен

преди 3 месеца

нескопсно и бозаво преведено ... плача

106

Ха ха

преди 3 месеца

Очакваше се. На президент наркоман най му подхожда армия от наркомани. От статията разбирам че най накрая и Холандия се е включила с помощи за Украйна като е заделила част от "медицинския канабис" който в страната е по-популярен даже и от хляба. Слава на Холандия. Нека праща... Практиката да се дрогират войниците е традиция още от Виетнамската война , където на смелите американски войничета преди битки са давани малки дози наркотик за да са по смели в сраженията....

105

Анонимен

преди 3 месеца

Руски войник в цивилни дрехи се е предал в украински супермаркет, като е напуснал поста си на нулевата линия, защото нямал хранителни запаси и руската логистика нямало ресурс за доставки.

104

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

На мобиксите вече и пакети със захар не им дават, а яйци и в Москва няма вече.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Те затова покриха и Брендо за да не го екстрадират. Нужен им е добър международен снабдител.

102

Анонимен

преди 3 месеца

То затова украинския парламент разреши марихуаната )

101

сега от губеща нация

преди 3 месеца

ще ги направят и нация от наркомани, подхода е познат от векове, те така са опитали да подчинят и Китай през 1839 първата опиумна война и втората 1860 свършва, ама нещо не им се получи както го бяха замислили. Може да се напише цял роман за поразиите по света от самозваните господари, но нека да се задоволим само с това за сега.