34

А ДАНО

преди 3 месеца

АМА НА ДАЛИ

33

Анонимен

преди 3 месеца

инфлация вече нема. така каза денков и ние му верваме

32

vale_karo

преди 3 месеца

До Анонимен Писна ми! Държавата това , държавата онова ,къде е държавата? Е ето ви държавата . Нали за това се "борихте " да няма държава , всичко да е частно. И сега какво? Да връщаме предишният строй защото е по-справедлив? А кой ще плаща загубеното време. Или пак ще имаме стена която да "величаем"

31

Оф немога повече

преди 3 месеца

В тая ши бана държава да издържам ще стана конституционен съдя

30

МадаБеее

преди 3 месеца

Пак си индексират цените СпасРусевци как си искат Ми ние закво подписваме договор?!!!Все едно на работодателя си да кажеш индексирам си заплатата с 100% че ми е малко.И той да ти каже имаме трудов договор.Имаме ама ме бо ли ку рац.

29

Анонимен

преди 3 месеца

И трите оператора са собственост на нашата мафия. Същата мафия която притежава и президент, депутати, министри и всичко де що е във властта. Включително прасчо пеефски и тиквун кюлчешкафчев.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е виновен за ограбването на българските граждани???

27

Анонимен

преди 3 месеца

ОБИКНОВЕНО , ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТ САМИТЕ ОПЕРАТОРИ , ИЛИ ТЕХНИ ПОДЧИНЕНИ .... Само в Бг , 34г. :ТУКА Е ТАКА !

26

Анонимен

преди 3 месеца

А ''проверяващите'' , имат ли ПОНЕ основно образование , или са калинки от герб , АЛА - ДЕСА ОТ ДУЛОВО ?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Знам как разследват ,и нищо ,пращат смс с таксата и си готов

24

Въпрос

преди 3 месеца

Да сте чули някой хазяин да е намалил наема на квартира ти ти.. АЙ СТИГА САМО СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ...

23

Анонимен

преди 3 месеца

Какви ти ''проверки'' ? Какво се случва в Бг , когато се назначи ''проверка'' , винаги се излиза със едно и също заключение , и то е :'' При извършената ''проверка'' / може и да не е извършена , и след като си ПЛАТИХА на който трябва/ , нарушения НЯМА ''.Това показва практиката на тия ''проверки'' в Бг !

22

Анонимен

преди 3 месеца

Хвани единия оператор , па Удари другите !

21

Анонимен

преди 3 месеца

За каква прокуратура се говори , тя не е помръднала 34г. !

20

Анонимен

преди 3 месеца

Каква държава, какви 5 лева. Всеки си прави каквото иска, а те го правят с помоща на държавата. А не е ли странно договор за една година да е с 40% по-скъп от същия за две години? Вече, ако не преподпишеш навреме, таксите стават тлъсти. И изобщо масово не стават нешата

19

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм с три антени на бул сат КОМ ,плащам сравнително малка такса ,и мога да ги спра когато поискам ,ако мина към Вива Ком да не мислите че ще остана на същите цени ,ще си плащм като поп мушеници са друии оператори ,за Ко ни пишат тия договори като нямаме никакви права ,това е от много години ,държавата винаги е мълчала ,пращат ти смс и ти променят договора без твой подпис и съгласие,в белите държави не смеят да правят така

18

Анонимен

преди 3 месеца

Дойде ли нова технология от рода на хелиум в България, повече никога няма да бъда клиент на мобилен оператор. И трите са един дол дренки мошеници.

17

Тук е

преди 3 месеца

състезание за "умници", многознайковци, разбирачи и акъллии разни на които телефоните им са като наушници на танкисти, но хич не им идва на акъла, че сега може би се разпределя поредния европейски заем или помощ та затова е нужно някакво "отклонение" на опростаченият суверен от вероятното "разграбване" и като се знае комплексът на българинът от към модерните "комуникации" е дошъл моментът на операторите....

16

ghgh

преди 3 месеца

Държавата няма да си мръдне пръста. Не и пука за народа. А мобиларките, ще си плащат където трябва с 10% отгоре и всичко ще е ок.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Хи-хи! То и без друго тройно 100-процентово 5G покритие не ни трябва, така че, следва да им се напомни, че 1 оператор е напълно достатъчно за функционира монопол в тази област. Останалите двама - вън!