83

Анонимен

преди 3 месеца

Путин обича Ердоган и Севернокорейсите и тем. подобни,а България обявява за неприятелска.

82

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Руските банки ще плащат пенсии на украинските пенсионери в Украйна? Е нема лошо, давай товариш.

81

До 83

преди 3 месеца

И понеже са на ред и греят от щастие с Путин, ония граждани и селяни си изпотрошиха краката да ходят до западните посолства за визи. Явно голям берекет имат с Рассията Блатная. ;););)

80

Джудже,

преди 3 месеца

Голем зор ще видиш с банките. Те са западни и оперират в целия свят. С тая постсъветска валюта с покритие от чесън, нищо не можеш да направиш.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Никога окупираните територии няма да са на Русия. Винаги ще има съпротива бомби,атентати докато не си отидат руските *** обратно в блатата на Сибир.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Русия получи още 5 милиона жители от Украйна, според статията. Бандерия получи 500 000 младежи, бащите на следващото поколение украинци в чували. Пардон, не всички ги погребват. Скоро по Redacted пуснаха клип как зарявят с булдозер в общ гроб убити войничета от ЗСУ Дори и в САЩ знаят реалното положение на фронта в Украйна. Все още не се чува по Mainstream медиите. Но мълчанието за Украйна в медиите в САЩ и ОК е Оглушително.

77

Валя

преди 3 месеца

До анонименВече няма банки, коите да не е по д санкциите. Затова Сбер и други вече са в Крим. Заща да не дойдат и в Донецк и други области? Няма какво да губят, хората трябва да полуват заплати и пенсии, в Мариупол заводите почнали работа. Имам роднини в Макеевка, за съжаление, все още под огън на "сънародници".

76

Валя

преди 3 месеца

До анонименПоне посетихте ли Крим? Аз бях там 3 пъти, 2015, 17 и 18 година. Няма не доволни. Всичко е наред!

75

от ЮАР

преди 3 месеца

До Възраждане-12- Спокойно бе другари от вгзраждани, догодина, с Евро-то и Шенген-а окончателно и завинаги се хлопва вратата на Русия към Балканите, но ние сме част от Свободния Свят и няма да имате проблем да се присъедините към матушката ви, даже ще помагаме за чемоданите и - ай от тук да ви няма - в Московията. Хем вие ще сте хепи, а ние - още по!

74

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-26- Питай 4-5 милиона украинци, които останаха без дом, дали Путин е милостив. Точно преди година, 140 хиляди сгради бяха вече разрушени. Сам прецени, колко милиона души са без дом. Да не говорим колко са загубилите близък човек. Путин създаде такава омраза, която за 50 години не може да се преодолее. Етническите Руснаци в Източна Украина не искат да чуят за Русия, камо ли баш Украинците!

73

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Жужака вече е с некролога в джоба. Новите ракети на Нато идват в Украйна. Ще бомбят Москва.

72

Анонимен

преди 3 месеца

ТУК има и тез които даже и не знаят че УКРАИНА НЕ ПЛАЩА ПЕНСИИ (има и клипове в ютуб ) вече година !!!Колкото и да е странно но Мариопол се стой и от украици получаващи от 1500 до 2000 долара зависи ои от професия и разряд

71

Анонимен

преди 3 месеца

Някой отдолу вика"ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!" Туй, божа работа! На тая почтена възраст, всяка секунда му е дар от Бога!

70

Анонимен

преди 3 месеца

До 82 ОБМР Е като то вършат работа пък украинците казаха ,че им трябват 400 милиарда.Та работа е такава ,аз съм жаден и ми трябва един литър да си утоля жаждата пък ми дават 100 милилитра

69

Анонимен

преди 3 месеца

До 64 Ами щото в него няма украинци сигурно пък и парите са от украински олигарх същия тоя дето даваше кинти на нацистите от Азов

68

Анонимен

преди 3 месеца

До 72Какъв стандарт в най-бедната държава в цяла Европа ти на това стандарт ли му викаш

67

анонимен

преди 3 месеца

А Крим кога ще достигне жизнения стандарт в страната? 10 години вече са минали отакто го отхапа от Украйна, а по стандарт на живот все така се мандахерца на опашката сред регионите.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 6,Е кой ще оперира във фалирала държава да не е луд

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като украинските са на командно дишане що пък да не иска

64

анонимен

преди 3 месеца

Абе, Путин, ти първо поне една прилична руска банка прати да работи в Кримнаш, че само световно и руско неизвестни оперират там. Без слез не взглянешь! Приличните не стъпват там е заради страха да не попаднат под санции последвали след анексията. Той се размечтал за руски банки в Украйна. Мечтател-сказочник!