27

Predator

преди 3 месеца

А кога ще пускате печатницата за пари ?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Само констатации и това било нужно или друго било нужно. За тези години фалшива демокрация направена от комунистите и все още управляват тяхните деца и внуци какво да се очаква? Ааа да липса на бизнеса 300 хиляди плюс работника нали? Заплата е по висока в голямото село и останалите да умрат ама те пък взели че имигрирали трайно в разпадащият се запад.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Минималната заплата ви стига за банани и тоалетна хартия. Друго не ви трябва.

24

123

преди 3 месеца

700 евро били достатъчни за издръжка не един човек???? В държава у ЕС???? Пожелавам на статикмистите да оцеляват със 700 евро на месец!!!

23

Нарушен

преди 3 месеца

Гласувайте за зелената партия да легализираме марихуаната!Аз съм Вашият народен представител!Подкрепете ме да ги размажем боклу ците от ДС!

22

Народе

преди 3 месеца

Не ти ли омръзна от лъжи?!!Грасувай за Дерената партия да легализираме марихуатага!

21

печатар

преди 3 месеца

А кога ще пускате печатницата и кога ще започнете да хвърляте парите от хеликоптера ?!

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

От 3 год е невиждана инфлация в държавата ни в световен план също

19

123

преди 3 месеца

За тричленно семейство 1300 евро... ... да ви еb@ у стъкмистиката! Кажете че са нужни за да не умрат от глад и мизерия, не за издръжка!!!

18

В Германия

преди 3 месеца

Пълниш чантите с минимална заплата 30 пъти, в Испания 25пъти в, гетото на Европа България - 7пъти!!! Ето колко сте по-бедни от Белия свят

17

до 15

преди 3 месеца

Ами в такъв случай Софийска област да се отдели от Бг и да се превърне в Шопландска република, гарантирам ти че след 2-3 години ще завиждате на Ивицата Газа!!! -))))

16

До 13 Христо

преди 3 месеца

OPK продължавам да работя в BPO компания и на съм безработен, а ти за лягай над слушалките. Званят ти!!

15

До Иван

преди 3 месеца

Лешnерче,ти тъъъъnу ли си или се правиш на такова?

14

Иван до 14

преди 3 месеца

Не полуобразовани, а сте направо нискообразовани и си заслужавате заплатите.

13

до иванчу

преди 3 месеца

Значи Провинцията според теб не е Бг и тя е заселена предимно с полуобразовани и неграмотни индивиди като Тебе!? Ще те разочаровам, Debylite са у Софето, щото само Debyly могат да гласуват 12 години за полуграмотна Мутра, която нарече избирателите си "Матрял" и за Меринджеи като Киро Т. и АсАн Ококорчоолу!!!!

12

Христо до 11

преди 3 месеца

Ами бъди си безработен. Кой ти е виновен. Всеки иска на хляба мекото, ама без да работиш не става. Сега ще си роб на бързите кредити и ще си на милостта на родителите ти.

11

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

Бе тая може ли да смята. Много по-зле е работещ родител с едно дете. Тогава се падат по 350 лв. на човек, срещу 550 мин.пенсия. Освен това едно дете расте, дрехи обувки, средства за у-ще, лекари т.н., а му трябва качествена харна, пък и някакво забавление. А пенсионера освен да яде и спи, за какво друго и защо да е по-богат? И преди да направите заплатите на работещи адекватни, спрете да ни занимавате с пенсионерите!

10

До Христо

преди 3 месеца

Робе работи и взимай 100кола на ден и ствай човек. 4 години искарах в кол център, вече не се продавам. Роб

9

Бат ви

преди 3 месеца

Бойко с Горанов май бяхте забравили opku, че бяха заложил минимална заплата 650лв до 2024. 15 години тези ви правиха на мега шматки и ви крадяха *** крепостни селяни

8

Христо

преди 3 месеца

В кол центъра в който работя дават 3 хиляди лева заплата ама няма желаещи, защото хората ги мързи и търсят нещо, където няма да се работи.