9

потърпевш

преди 8 месеца

Написах електронна рецепта за мой близък. Един час след това в аптеката ми казаха,че я няма-не я намирт в системата! Обикалях по магазините още час и пак я няма! Е,добре де как работи тази "система"????????????

8

до 9

преди 8 месеца

И аз съм лекар. Имам 3 години до пенсия и после няма да работя и секунда та ако ще и да пращя от здраве! С тези писаници на маймуни ни направиха!Вече не се трае! Може и преди пенсия да спра да работя! Човек не трябва да търпи всякакви гаври!

7

лекар

преди 8 месеца

Е,как да няма електронни рецепти? При хартиените вземаш 10 бланки за 3-4 лева и избутваш месеца. Виж електронните са друга приказка. Плащаш за доставка на интернет,компютри,програми,подръжка на цялата техника.Няколко хиляди за година!Така се хранят всякакви специалисти-от тези дето подържат интернета,компютрите,софтуера!Въобще,защо да е лесно като мже да го направят трудно?И после се чудете,че ни бягат лекарите.Е,аз се чудя защо остават!

6

НАВСЯКЪДЕ

преди 8 месеца

Е МАФИЯ-ЖИВЕТЕ

5

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо да отпада бумажтината, с електронните рецепти се увеличава.Трябва да се намери работа на чиновниците в здравните каси, няма да ги уволняват я. Те не са свикнали да работят

4

След като всички

преди 8 месеца

Лекарства в пропаднналата територия се заплащат не виждам ползата от това решение освен да губят времето на болните! Добре дошли отново при държавна сигурност!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Както НАП отчита касовите бележки, касата трябва да отчита по единен код продадените лекарства! Да си свържат базите данни отчитането да става с касовата бележка.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Ще принудите хората, да вкарват нелегално лекарства от други държави, това ще стане накрая!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Тези са болни на тема следене на всичко и заради тази тяхна неизлечима болест, ще ви ембат майките, страдат обикновените хора от налаганите над тях правила, за да бъдете следени и контролирани по-лесно! Ужас!