21

Шопендар

преди 3 месеца

И бойко казваше така,но е факт че радеф го свали колкото пъти поиска,

20

Анонимен

преди 3 месеца

И тоя мyxъл и той като шиши се взима много насериозно ,като усеща боковия изотзад ! Като сложим накрая и кмета на Симитли , и става влакче ...

19

Анонимен

преди 3 месеца

СДС,това е сбирщината,която сложи началото на ограбването на клетата ни държава.Този льохман,не се плашел от евентуалната партия на президента Радев.Аланкоолу,ако се откачиш от герб,на другия ден няма да разберем,къде те е отвял вятъра.СДС,трябва със закон,да бъде заличена от регистрите веднъж за винаги.Друга трибуквена,етничеса сбирщина,също няма място в българския парламент,но Киро е на друго мнение.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, Христов, я се яви сам на избори без ГЕРБ! Няма да събереш и 1 %.Я бегай от тука, жив политически труп.

17

Паразит

преди 3 месеца

Да попитам на тоя с0пол как му минава работния ден?! Дали нещо някъде зависи от него или просто е сол т***шак?!

16

Естествено,

преди 3 месеца

такава партия представлява заплаха само за ПП-ДБ, БСП и Възраждане, защото може да елиминира първите и да отнеме електорат от следващите. ДПС не е заплашено, просто Пеевски се опитва да си възвърне позициите и затова се изцепва, но май вече е пътник.

15

Анонимен

преди 3 месеца

СДС няма и 0.5%, за какво ви е да се плашите?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тези пионки на посолството не се плашат от нищо, докато изпълняват мръсни поръчки от там. Сега ги пришиха на гърба на ОПГ ГРОБ, после ще ги набутат другаде, важното е да продължават максимално на България и така ще са под чадърчето на посолството

13

Анонемен

преди 3 месеца

До ФактБроиш ли Иван Костов и Петър Стоянов че Желката се спомина човека?

12

Анонимен

преди 3 месеца

Абе *** плондер защо в Унгария ,Чехия ,Словакия, Румъния никой не говори за еврото и не го искат? Кьорав ли и глух и не чуваш и виждаш какво става в Германия ,Франция и как пропада така нареченото фалшиво евро без покритие което в Германия го печатат на поразия? Тази ли фалшива валута ни препоръчваш? Трябва малоум... да има рефеерендум за еврото и е ясно какво ще каже народа по въпроса щом ви е страх да го проведете. Защо пренебрегвате мнението на повече от 600000 българи казали не.

11

Факт

преди 3 месеца

А трябва,СДС е измислена партия с 100 човека актив.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да е плашим от това беззъбо куче. Само лае, но не хапе. Точно като кремълските му ментори, особено Димка Медведев.

9

Анонимен

преди 3 месеца

А може би трябва! Исторически е доказано, че българите се хвърляме бясно и с все сили на всичко ново с надеждата, че това ще е спасението. Пък и предпочитам Радев пред всички останали, поне е умерен във всяко отношение

8

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилството в България въпреки убиствената хибридна война срещу българите от страна на Русия се движи в рамките на 22-25% от избирателите. В същото време има 20-30 русофилски партии и движения. Появата на нова русофилска партия в разораната русофилска нива само ще разпали още повече вътревидовата борба за печелене на русофилския електорат.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Единствените които трябва да се плашат от партията на Радев са БСП, Възраждане и останалите русофилски партии.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тези, дето се наричат ръководство на СДС и семействата им не гласуват за тях.

4

Боби

преди 3 месеца

То, кво да му се плашиш, льотчика сам доволно се дискредитира с неадекватно поведение и изказ. Требе той да се плаши от митичната 4% бариера. Дано сите ведно с итн и бсп да си останат трайно под нея, че дразнят с глупостите си!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е Румен Христов?

2

Я па я..!

преди 3 месеца

Не се плашим. Партията на Радев е само блясък в очите на Радев. Нинова не позволява.