12

Анонимен

преди 3 месеца

До 8"българин",ами дай си ти органите ,бе хуманнико.Тези червени хеликоптери за такива като теб и евтините им карантии ги купиха,не за спешна помощ,а за спешна донорска ситуация.Парите са безброй,но не за живот и здраве на народа,а за бялата международна мафия с винаги чисти ръце и незнайни лица зад маски.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Защо се задава този въпрос , БАШ в България , след като сме най-корумпираната държава . И не питайте , какво общо има корупцията за донорството ,... АМИ ИМА !

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има голямо донорство , няма ли да ПРОЦЪФТИ ТЪРГОВИЯТА С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ ? Вместо да бъде спасен човешки живот , то веднага се взема решение да НЕ бъде спасен , а да се предоставят органите му , на НАШ ЧОВЕК . Ицо Хазарта :"Имам си човек... , и ми дреме на гръбЪ... ''

9

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ли , ами много е просто , и най-простият го знае :ЗАЩОТО СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА !!!В тая държава народът , обикновеният гражданин НЕ ВЯРВА НА НИ-КОЙ , и има защо !

8

Анонимен

преди 3 месеца

Българинът дава, само ако ще има келепир. Той умрял, а някой друг да живее по добре, да бе

7

Българин

преди 3 месеца

Един от хилядите резултати на 30 години "всеки за себе си" оцеляване. Бедни, гладни, болни, опростели, завистливи, злобни, корумпирани, крадливи и лъжливи егоисти не могат да дарят нищо от себе си.

6

Спрете с този въпрос

преди 3 месеца

Защото липсва грижа към индивида! Липсва образование, което е дългосрочна грижа за добруването на хората. Липсва здравеопазване! Хората отиват на лекар и с тях се отнасят като с навлеци! Ако имате такова отношение към ближния.... какво ще е неговото отношение към вас? Ами същото! Щом на обществото не му пука за мен? Защо на мен да ми пука за обществото? В България емпатията е просто дума! В действителност на хората не им пука на никой извън близкия им приятелски кръг. И евентуално роднините.

5

Боби

преди 3 месеца

Типично нашенска история. В гроба ше си ги отнесе да гният, на друг нема ги гаде... Че и безплатно!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Малко се плаща у тая държава :)))

3

На Запад много хора

преди 3 месеца

приживе подписват документ, че са съгласни да станат донори в случай, че починат. Ако си спомняте, в едно от интервютата със Симеон Сакскобургготски, още преди да стане премиер, той каза, че всичките му деца са подписали такъв документ. Впоследствие не видях в медиите информация дали е била изпълнена тази воля на престолонаследника, когато той почина след продължителна кома. У НАС ОБАЧЕ хората се страхуват, че ако подпишат такъв документ е възможно да бъдат ликвидирани от т.нар. бяла мафия.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Защото донорът реално става солиден финансов донор на бялата мафия . А за пациента ползата е агония

1

Анонимен

преди 3 месеца

Много *** отговор защото голяма част от тези органи ги търгувате или подарявате в други страни за това даже с хеликоптери им ги доставяте.