12

Петър Марков

преди 3 месеца

Бях чел подобна прогноза в месечната прогноза на MeteoBalkans, явно яко се краде

11

Иван

преди 3 месеца

Хубаво е Янков да не ползва крадени карти ;) щото ще се явим в съда

10

Иво Некитов

преди 3 месеца

Само като видях oлигoфренското заглавие на тази статия и вече знаех че кой е "синоптика".

9

Синята Птица

преди 3 месеца

15-ти февруари е твърде далеч. Хващам се на бас, че няма да познае. Няма да има такива студове.

8

Анонимен

преди 3 месеца

В АЛПИТЕ СНЕГОВАЛЕЖИ, В ТРАНСИЛВАНИЯ СНЯГ И СТУД ДО -26ГРАДУСА, В АНАДОЛА СНЯГ И -30, В ГЪРЦИЯ СНЯГ И БУРИ И НАЛИ НЕ СТЕ НАИВНИЦИ ДА МИСЛИТЕ ЧЕ В БГ ЩЕ Е САХАРСКИ ЗНОЙ. МАЛЪК СЕЧКО Е КАТО ФЕРАРИ - КАТО КАЖЕ СТУД ЩЕ ВИ ОКАПЯТ УШИТЕ И НОСОВЕТЕ, КАТО КАЖЕ ЖЕГА ЩЕ ВИ СЕ ИЗПОТИ ВРАТА. ВИЖДАЛ СЪМ И ЕДНОТО И ДРУГОТО В БГ. НАПРИМЕР НА ТРИФОН14 - ЕДИН НАКВАСЕН ЛОЗАР БЕШЕ ПОЛЕГНАЛ НА ПОЛЯНКАТА ПО КЪС РЪКАВ ДА ГО ЗАОБИКАЛЯТ ГРАЖДАНИТЕ,А ПАК НА 14 - БЕШЕ И -27 ГРАДУСА. ТАКА, ЧЕ УМНАТА!!!...

7

Анонимен

преди 3 месеца

Този направо откри топлата вода сняг щяло да има до -10 градуса.Има си хас да стигне до 36 градуса горница през този месец и да ходим на плаж по къси ръкави. Къде ги обучават тези метеоролози да идем и ние да изкараме по второ висше образование ?

6

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Тези комунисти от Физическите факултети освен , че са незадоволени сексманиаци и интриганти са и безкрупулни лъжци като управляващите ни .

5

R

преди 3 месеца

Пич, давай за утре, максимум за 2 дни напред! Нали знаеш, че теорията на вероятностите е възникнала заради времето! Така че, глупостите ти не са много на място.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Зарязвам прогнозите за времето окончателно. Отивам да гледам как се хранят птиците, сложил съм им това-онова на терасата.

3

Анонимен

преди 3 месеца

В сметките на Топлофeкация ще бъде отразен "Малък Сечко". Хахахах. Който не е демонтирал топломерите - да му мисли!

2

noFreeman

преди 3 месеца

последния път тоя каза идва студен вятър и той ще донесе затопляне, водещата кимаше като недорасла... нищо такова не стана..

1

Аман от некадърници

преди 3 месеца

До кога ще пускате статии какво е казал този некадърник? На него само студ и лед му се върти в празната глава. До сега нито вдна негова прогноза не се е сбъднала. Минус 15, ама на кукуво лято.