241

"Кушлев"

преди 3 месеца

Жена му работи в ГДБОП а той осъждан,забъркан в кражби на 200 жилища и къщи в София.....Ни лук яли ни лук мирисали.

240

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

за какво ми взимат данък, след като държавата не може да осъди човек с очевидни имотни измами. По-добре да ги закриват тия *** служби и това е.

239

Анонимен

преди 3 месеца

ПРИТЧИ 1:19 Такива са пътищата на всеки сребролюбец; сребролюбието отнема живота на завладените от него - затова е застрелян

238

Анонимен

преди 3 месеца

Тъй тъй, разчиства се. На хората им писна от тлъсти, подкупни магистрати и магистралки, за туй сега ще наредят някой и друг ред магистратски туловища. Дибре започва.

237

Анонимен

преди 3 месеца

Флоберката е любимо оръжие на ликвидаторите.

236

Eee

преди 3 месеца

Просълзих се

235

Анонимен

преди 3 месеца

NA NQKOI MY POTARPEVSH MY E PADANALO PERDETO I MY E VIDQL SMETKATA,RANO ILI KASNO VSEKI SI POLY4AVA ZASLYJENOTO,MAKAR 4E NA TOQ MY SE RAZMINALO,PREKALENO MNOGO PATI,DA SE ZNAE 4E E ZAMESEN V NAD 200 IZMAMI I O6TE DA E NA SVOBOTAAA,TVA GO IMA SAMO V bg

234

Радослав

преди 3 месеца

Явно на някой му е писнало да чака 10 години разследване на комунистическата ни милиция срещу неизвестен извършител и е решил да свърши работата на цяла орда държавни тюфлеци и софраджии като е взел правосъдието в собствените си ръце, но така е в посткомунистическите кочинки където корупцията е национален спорт, а правосъдието една фантазия!

233

Шенго

преди 3 месеца

Нали простолюдието, населяващо територията и избиращо такива, каквито приличат на него - гадни, низки, подли, пошли, андрешковци, неуки, нискоинтелигентни, ужасно много се прехласва по хамериканосите. Ами нека простолюдието, което гласува за Боко еднокнижника, Киро ***, Кокорчо наглеца и магнитския шишак, да видят как действа хамериканската прокоратура, която е тръмплин за политическа кариера. Гонят до дупка и повишение само за тези, които печелят дела, а не за загубеняците, както е тук.

232

Народа

преди 3 месеца

Имаме други полутици ( Про100 Киро, Кокорчо, Боко, Дебелян ....) , които са замесени в много повече измами ! Къде са куршумите за тях ??? И кога ???

231

Анонимен

преди 3 месеца

Това по всяка вероятност има връзка с фашизирането на Борисов и желанието му да махне Тодор Тагарев. Детайл от същата 'сглобка'.

230

Анонимен Алкохолик

преди 3 месеца

Този е новия елит на родината баце....Даваха елитния клуб пред , който го е споделила справеливостта. Ми като гледам какъв глуб е ...Мяза на къща на румънска ало измамница. Сложили и неква емблема с лауврови венци със златиста боя, по-голяма от вратата и хоп "тука е елита" Въййй и елита дето имаме.

229

Шенго

преди 3 месеца

И тъъппаанарите, населяващи тая територия, искат да ги пуснат в Шенген... Гущерът си откъсна една от опашките. Нали се сещате какво ще намери разследването - слухове и анонимки.

228

Генерал Колев

преди 3 месеца

Имотната мафия контролира и цените на имотите като заграбва или изкупува всичко е което е на свободния пазар. Има буфер от по 500 имота и определя цените. Внасят работници от държави дето заплатите са по 50$ на месец. Цимента им е по 4 лв торбата на едро. Квадрата излиза 300 Евро с терена ония му искат 2000Е нагоре - до 1000% печалба. Даже банките, които печелят от кредитите се възпротевиха вече и обявиха , че имотите са поне с 50 % надценени...

227

Бахамата

преди 3 месеца

До хмНе е нотариус бос на нотариуси и судии бил , сега се пържи в ада на босовете специален рогат караконджул го върти на голем кол над бавен огън...

226

Анонимен

преди 3 месеца

Много са го чакали. На втората измама е трябвало да го гръмнат.

225

Обективен

преди 3 месеца

Този Живко Коцев по ТВ каза,че Нотариуса бил застрелян с куршуми в тялото И МОЖЕ БИ В ГЛАВАТА ??????? По-тъпо изказване не бях чувал. Е не личи ли дали е бил гръмнат в главата ? Не е трудно да се види ,а не да се правят предположения " Може би ....." .

224

toti

преди 3 месеца

Нищо ново,нищо да ни изненада....кервана си върви,кучетста си лаят ,тук таме някой балък го гръмнат ,а за колко не знаем ...само пушилка!!!След 10г са оправим!!

223

Анонимен

преди 3 месеца

Шиши разчиства.

222

Оракула

преди 3 месеца

Този веселяк е бил част от ,,имотната мафия",която е протектирана от началото на годините на ,,прехода",действаща и до днес,а и за в бъдеще няма изгледи скоро да престане да съществува.Поне докато има корупция в държавата.Хората държащи чадъра над него са решили че е прекалено компрометиран,и вече е неудобен.Това не е лично убийство,а показно убийство.Това е предупреждение за останалите да си затварят устите,и да не топят и издават по-горе стоящите(прокурори и висши полицаи) в схемата.