8

Анонимен

преди 4 месеца

До Някои сиромаси - БРааааа'чед! Колкот и да си умен, образован и умел, не си ли в кюпа, много зор ще видиш, да стане нещо повече от някой с 10-15 бона доход. Не, че е малко, ама ... реалността е друга.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Tsarvully от инвестмънт не разбират. Те знаят само да оплюват този или онзи забогатял. Това е синдром на посткомунистическозатъпяване. Срещу това състояние няма измислени лечебни средства. Последният шанс на подобни пролетарии е Мъск да им забие няколко чипа в червените кратуноподобни глави.

6

Инвеститор в активи

преди 4 месеца

Ами ако и вие започнете да спестяване и инвестирате, нещата ще са други.

5

Някои сиромаси

преди 4 месеца

из форума май ще повърнат от отчаяние и са в прединфактно състояние от недоимък на мозъчно вещество, необходимото образование и желанието им да работят и правят пари. Те все още се надяват, че комунизмът ще дойде, като "Аврора" и глупендерианците ще се изравнят с образованите, умните и способните. Няма да дочакат това състояние. ;););)

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ами нрмално. В следващите 10 годии е малко вероятно, че ще има промени, атка че ще е зор, да имаме нови милионери и милиардери. Свиквайте - който захапал, захапал. Следващите покомление, ще си имат шанса.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Повдига ми се от подобни статии.

2

Ямболски цървуль

преди 4 месеца

А трилионерите от Давос?

1

Крувентия

преди 4 месеца

Искам и аз да си хвана един такъв!