71

Тошо

преди 3 месеца

Всичко,което му дават на този е на държавата..Фердинанд е бил пропаднал алкохолик,който са го довели и го правят цар.Нищо няма царско.Сега сме република и тези имоти са държавни.А този Симеон е никакъв.Използваха го някой като Белчев,Сталийски та забогатяха.Ходете в Ахелой и ще видите какъв хотелски комплекс притежава г-н Сталииски ,Всичко е от кражбите докато беше министър на този цар.Да горят в Ада,*** крадливи...!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Симеон е заслужил за държавата премиер, неговото управление протече гладко, без тези сътресения, които се наблюдават последните 3 години и ни обрекоха на студени две зими, доведоха трима канадци и наскоро от ДПС направиха свой лидер Пеевски. Г-н Сакскобургготски е на преклонна възраст и предвид заслугите му за България би следвало при споменаването му да се нарича почитателно г-н Сакскобургготски, а не с леко ироничното Симеон ,както г-жа Ст.Симеонова го нарича. Въпрос на култура.

69

Оло

преди 3 месеца

Сега оная алкохоличката ще може да пие.А,дано си оправи уродливата физиономия,че успешно може да играе героя от Тексаско клане.

68

Британски учЕн

преди 3 месеца

Айде сега, 3 милиона евро - 3 апартамента в София, направо са го хързулнали царя по урвата.

67

Хамстер

преди 3 месеца

Сакскобургите от Австриа май са натиснали нашите да му дадат кеш срещу въздушен Шенген, иначе нашия съд каза , че не му се полага нищо. Сега цяря съди България в Сатрасбург, а беше казал като дойде ,че няма претенции към родината си (ама не каза към коя родина :) )...

66

ПЙ

преди 3 месеца

А кой "стопанисва" ловните хижи "Ситняково" и "Саръгьол" ??? Затворени с катинари да с разпадат!

65

------------

преди 3 месеца

Всъщност нищо няма ! Всичко това е дарено от нас Българите ! Хем се навря в политиката ,хем е алчен за чуждото !Няма срам и всичко нужно за ЦАР !!!Ми няма само бизнеса да се облажва , ако има други желаещи да заповдат . Има още -- България има солена черноморска вода ,май само това остана ууу да в ие горчиво...@@@...мммаммм

64

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Значи европейските крадци са по-добри от руските крадци.

63

Анонимен

преди 3 месеца

След абдикацията на Фердо на 4.10.1918 не е свикано Велико народна събрание. По тази причина нито Борис Фердинандов нито Симеон Борисов са ръкоположени. Нямат корона и жезъл. Какви царе ?

62

Анонимен

преди 3 месеца

Както винаги ще плащаме на някой крадец който ощети България със 175мол.евро.Не плащане на този а затвор трябва.

61

6

преди 3 месеца

Мони,мъни,Мони ,мъни...!

60

Анонимен

преди 3 месеца

Най големият българин, на него му плаща Бг, а другите плащат на Бг, е цар е.

59

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Негово Величество пак е ощетен, но показва как човек, неправомерно ограбен, търси правата си и възвръща част от полагащото му се! Това една копейка не може да го разбере, за нея всичко е на Матушка Русия, дори не е и българско! Копейката ще вее руско знаме вместо българско и ще слави колхозкия ботуш! Копейката не разбира, че законът е над всички и независимо дали ни харесва или не тези земи принадлежат на Симеон II и сестра му! Дано се научите, копейки, да уважавате законите на Европа!

58

Дърт Комунел

преди 3 месеца

Ех, друго си беше другаря Тодор Сакс - Правешки да бе цар, сички щеме да го обичаме,планини с гори щеме да му харизаме.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До 59 КАКВО Е ДАЛ ТОЗИ НА БЬЛГАРИЯ??? НИЩО. ДА СИ ВЗЕМА ВЕЩИТЕ И ПОСОКА МАРОКО.))) Не знам какво му е дала, ама знам с голяма сигурност, че България, по-точно комунистите му взеха царството. А, това въобще не е малко.

56

Анонимен

преди 3 месеца

До 55Може ли някой да ми каже кога Симеон е бил коронясан и положил клетва както пише в Търновската конституция. Или и той като баща си))) Никой Регентски съвет не спазва Търновската Конституция.. Когато абдикира Батенберг той назначава регенство, което е нарушение. 3 месеца по късно ВНС го одобрява. На Симеон първото регенство е избрано от НС, а не от ВНС,. БКП тотално погазва Конституцията тъй като ОФ избира регентите. Цар Борис пък не е избран от ВНС,което също е нарушение!

55

Wc

преди 3 месеца

КАКВО Е ДАЛ ТОЗИ НА БЬЛГАРИЯ??? НИЩО. ДА СИ ВЗЕМА ВЕЩИТЕ И ПОСОКА МАРОКО.

54

Тоя

преди 3 месеца

Е цар ,колкото аз съм царица.стига глупости.

53

Тоя

преди 3 месеца

Господ го наказва,синът му умря, дъщеря пияна наркоманка реве за пари,имоти.да има да играят хазарт .народа български да работи за едни наркомани на Симеон.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, аланоколуци знаете ли царя Фердинандя как се сдобил с повечето имоти, а? От прословутото българско натегачество към големците са не малка част.Всяка околия и община през неговото 33год.управление му е подарявала по нещо. Стига се до там, че Фердинанд нарежда на адютантите си, деликатно да отказват имоти. Особено, ако е некое лозе на чорбаджия, просто защото Фердинанд няма какво да го прави.