9

Емигрант

преди 3 месеца

До 5-ти : - ти виждал ли си пълни улици с паркирани коли и как се обикаля с ЧАСОВЕ докато се намери место за паркиране и никой не скимти като вас и да брои кой колко коли има като собственост ? Не било завист, а какво е ЗЛОБНА ЗАВИСТ нали ? Кога в България ще заживеете като нормални и мислещи европейци, с уважение и разбирателство ?

8

Анонимен

преди 3 месеца

А тези кемпери които са над 3.5 тона максимално допустима обща маса,защо не са с тахографи и кое ги прави по-малко опасни на пътя,от останалите автомобили със същото тегло.В закона в момента е записано че всички автомобили с максимално допустима обща маса над три и половина тона са оборудвани с тахограф, само и единствено полицията,пожарна, военни и бърза помощ не се съобразяват със този закон.Колко часа кара кемперджията, колко и кога почива не е ясно,а превозното средство изисква такъв контрол

7

Трейлър траш

преди 3 месеца

Гответе се да живеете в каравани, демек. Което и римляните не правят. Засега...

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ако имаш пари за кемпер и той е огромен, тежък и рушащ пътя - не виждам логиката да не плаща по-скъпа винетка.

5

Към 3-ти коментар

преди 3 месеца

Защо пък завист? Нормално е ако това е втори/трети/ четвърти автомобил за едно домакинство, да се паркира в уредени за целта паркинги, едва ли струва повече от 200лв, а не да се пълнят улиците в и без това трудни за паркиране жилищни квартали.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Не ми се вярва човек, каращ/собственик на ултраскъп кемпер колкото междуградски автобус струващ стотици хиляди евро да го плаши българската винетка.

3

В първи и

преди 3 месеца

втори коментар завистта е вземала предимство пред мисълта, типично българска черта ! До никъде няма да стигнем с омраза и завист, затова и корупцията ще печели, само данъци нови и нови си печелим като сме хамав народ !

2

Мен

преди 3 месеца

Хубаво че са за почивка, а нещо по въпроса, че в не-ваканционните месеци (есен/зима/пролет) са паркирани в кварталите и заемат място за две коли? Н

1

Анонимен

преди 3 месеца

Едно от много малкото хубави и разумни неща, което тази сглобка направи е това.